ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη με απώλειες

φιλική-νίκη-με-απώλειες-430958

Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην σκεπαστή, η Νίκη κέρδισε χθες στο Παντελής Μαγουλάς σε φιλικό παιχνίδι τον Πύρασο με 2-0 με τους Μπουσινάκη και Αργύρη να βρίσκουν δίκτυα. Ο Βέλικο Ντόβενταν έκανε αρκετές δοκιμές και τέσταρε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, ενόψει των δυο αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της FootballLeague 2, ωστόσο είδε και τέσσερις παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες.  
 
Οι Τσάγγαρης, Μπουσινάκης, Στουρνάρας, Βλαχοκυριάκος και Παπαδήμας ήταν οι τέσσερις πιο «έμπειροι» που ξεκίνησαν και από κει και πέρα ο Βέλικο Ντόβενταν τέσταρε τον Τάσσο που για αρκετό καιρό δεν τον εμπιστευόταν με τον Βολιώτη τερματοφύλακα να δείχνει καλά στοιχεία, καθώς και τους Χρυσοχοϊδη, Φλάμο, Τσικνίδη, Αργύρη και Ζάγκα. Το θετικό είναι ότι η Νίκη έπαιξε αρκετά καλά, ωστόσο τέσσερις παίκτες της αποχώρησαν τραυματίες. Οι Τσικνίδης, Τσάγγαρης, Χρυσοχοϊδης και Παπαϊωάννου εγκατέλειψαν το ματς λόγω τραυματισμού και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Να θυμίσουμε ότι τιμωρημένοι για το επόμενο ματς είναι Μαϊστρέλλης, Πετράς, Καρακώστας, Ντάνισιτς και Μακράκης, ενώ έχουν αποχωρήσει ήδη από την ομάδα οι Ολιβερ, Ναβαρέτε, Σωτρίνης και Καλαμιώτης. Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι ο Βέλικο Ντόβενταν μέχρι στιγμής δεν έχει και πολλές λύσεις για την επόμενη αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. 
Χθες μέχρι και ο τερματοφύλακας Τάσσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος στην άμυνα, καθώς δεν υπήρχε παίκτης για να μπει στο ματς μετά τον τραυματισμό του Χρυσοχοϊδη, ενώ όταν αποχώρησε ο Τσικνίδης χωλαίνοντας, η Νίκη έμεινε με δέκα.
Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο αριστερός μπακ Αράπης, που έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό και κάνει προπονήσεις με τους κυανόλευκους.
 
Το παιχνίδι
Στο πρώτο μέρος ο Πύρασος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η Νίκη με αρκετούς νεαρούς στην ενδεκάδα και με παίκτες που για πρώτη φορά φέτος αγωνίζονταν μαζί στο βασικό σχήμα, έδειχνε να ψάχνει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 9’ ο Τάσσος έδειξε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα αποκρούοντας εντυπωσιακά φάουλ του Τανάγια, τρία λεπτά αργότερα μπλόκαρε πλασέ του Διαμάντη, ενώ είδε τον Νούσια στο 13’ να στέλνει την μπάλα άουτ. Η κυριότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 44’ με πρωταγωνιστή τον Μπουσινάκη που με κεφαλιά σημάδεψε δίπλα από το δοκάρι.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τη Νίκη. Ο Μπουσινάκης ήταν ο σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50’. Στο 67’ ο Τανάγιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαϊμάκη, ενώ ο Μπουσινάκης προσπάθησε να κάνει το 2-0 με τον ίδιο τρόπο ένα λεπτό μετά αλλά ο Στούκας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 75’ πολύ καλό σουτ του Αναστασίου έξυσε το αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Αργύρης συνδυάστηκε με τον Τάσσο και ο πρώτος με σου πέτυχε το τελικό 2-0.
Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τάσσος (46’ Μπαϊμάκης), Φλάμος, Τσικνίδης, Χρυσοχοΐδης (70’ λ.τ. Τάσσος), Παπαδήμας, Βλαχοκυριάκος, Αργύρης, Ζιάγκας, Μπουσινάκης, Τσάγγαρης (33’ λ. τρ. Παπαϊωάννου, 58’ λ.τ. Αράπης),  Στουρνάρας.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος (35’ Στούκας,75’ Κιλμπασάνης), Κόκκας (80’ Κάπας), Τανάγιας, Στεφανής, Αναστασίου, Βούλγαρης (46’ Ζαρίφης), Μπούτλας (46’ Γκάγκας), Αποστολίδης (46’ Κοντοβάς), Νούσιας, Κωνσταντάκος (60’ Φασουράκης), Διαμάντης (46’ Αρσένος).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου