ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Θα ψηφίσουν την τροπολογία οι βουλευτές του Βόλου;

ολυμπιακοσ-βολου-θα-ψηφίσουν-την-τροπ-555523

Την έντονη δυσαρέσκειά του μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα της αναδιάρθρωσης εξέφρασε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους διοικούντες να αναρωτιούνται εάν οι βουλευτές του Βόλου θα ψηφίσουν την επίμαχη τροπολογία Βασιλειάδη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής: Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωσή του για τις εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της ομάδας μας η οποία ένα βήμα πριν την αγωνιστική της άνοδο στη δεύτερη στην τάξη κατηγορία, θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια που αγωνίζεται τώρα.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που εκπροσωπεί τις χιλιάδες των οπαδών και φίλων του συλλόγου μας και μεταφέροντας την αγωνία και την αγανάκτησή τους θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:

Θα ψηφίσουν οι τοπικοί βουλευτές την τροπολογία που θα καταθέσει ο κ. Βασιλειάδης που πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας μας;

Η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα υποστηρίξει τα συμφέροντα των αδικούμενων ομάδων που είναι μέλη της;

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας βίωσε στο παρελθόν την εξαφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από ωμή πολιτική παρέμβαση και «τιμώρησε» τους πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες που δεν αντέδρασαν σε αυτή την κατάφωρη αδικία.

Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει.

Ελπίζουμε την ύστατη ώρα κάποιοι να αφουγκραστούν την αγανάκτηση του κόσμου μας και να ορθώσουν το ανάστημά τους ώστε να πρυτανεύσουν η λογική και το δίκαιο για το καλό του τοπικού, αλλά και γενικότερα του επαρχιακού ποδοσφαίρου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Δεν ξεχνάμε

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.

AustrianBoys: Ούτε στη Ζιμπάμπουε

Ανακοίνωση κατά της αναδιάρθρωσης εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου AustrianBoys, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ όταν ψηφίζονται οι αλλαγές εφαρμόζονται από την επόμενη και όχι από την τρέχουσα περίοδο. Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να κατακρίνουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ, της ΕΠΣΘ και των βουλευτών που για δικά τους συμφέροντα και για τα χρήματα κάνουν την “πολυπόθητη” αναδιάρθρωση πράξη. Απαιτούμε να παίξουμε στην Β΄ εθνική την περίοδο 2019-2020 , εκεί δηλαδή που ανήκουμε. Ζητάμε το αυτονόητο! Οι αλλαγές ψηφίζονται και εφαρμόζονται την επόμενη χρονιά όπως ορίζει ο ΚΑΠ και όχι την τρέχουσα περίοδο. Αυτό που πάτε να κάνετε, να παίζεις μια χρονιά ολόκληρη, να βγαίνεις πρώτος και να ξαναπαίζεις στην ίδια κατηγορία, δεν έχει γίνει πουθενά παγκοσμίως. Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Ζιμπάμπουε!

Η ιστορία έχει δείξει ότι όποιος τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου βγαίνει πάντα χαμένος».

Κοινή ανακοίνωση κατά της αναδιάρθρωσης εξέδωσαν έξι σύνδεσμοι φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και οι ΑustrianBoys. Σε αυτήν αναφέρεται: Ενημερωθήκαμε ότι αύριο (σ.σ. χθες) θα ψηφιστεί η περιβόητη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, βρίσκοντας για ακόμα μία φορά τις ιστορικές ομάδες αδικημένες. Ομάδες με κόσμο που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως οργανωμένοι οπαδοί, τασσόμαστε κατά της αναδιάρθρωσης που θίγει τις ομάδες μας. Δεν επιτρέπεται οι πρωταθλητές της Γ εθνικής να ανεβαίνουν σε μία κατηγορία η οποία ουσιαστικά θα είναι πάλι η τρίτη σε τάξη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης δεν επιτρέπεται ομάδες ιστορικές, οι οποίες βρίσκονται άδοξα στη Γ΄ εθνική και δε κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν, να τους βρίσκει η νέα χρονιά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Επίσης είναι άδικο ομάδες που φέτος υποβιβάζονται από τη δεύτερη κατηγορία, να βρίσκονται τη νέα χρονιά δύο κατηγορίες κάτω και ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία να πέφτουν στη τρίτη εθνική, καθώς και να προβιβάζεται μόνο μία ομάδα απευθείας στη πρώτη κατηγορία.

Είναι γνωστό ότι όλο αυτό συμβαίνει για τα συμφέροντα των μεγάλων και όχι για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Εάν θέλατε αναδιάρθρωση θα έπρεπε να επαναφέρετε τη Δ εθνική την οποία πριν κάποια χρόνια άστοχα καταργήσατε και όχι να μπερδεύετε τον κόσμο αλλάζοντας ονόματα στις κατηγορίες. Αυτό θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μη παίζετε με τα νεύρα μας και την υπομονή μας. Τα χρόνια που περνάμε είναι πέτρινα αφήνοντάς μας αρκετά χρόνια μακριά από την Α εθνική που εσείς θέλετε να την κόψετε στη μέση διαχωρίζοντας τους πλούσιους από τους φτωχούς.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

Γαλάζιοι Αργοναύτες (ΑΟ Καβάλα)

CheGuevaraClub (Πανσερραικός)

AustrianBoys (Ολυμπιακός Βόλου)

Queen’sBoyz (Βέροια)

Οπαδοί του Αιγάλεω

Οπαδοί του Αιολικού.

Κυριακή με ΓΣΑ

Μία Κυριακή έμεινε για τον Ολυμπιακό Βόλου να στεφθεί πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική και για τον κόσμο του για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας. Το προτελευταίο βήμα έγινε στην Πιερία και το τελευταίο την Κυριακή 14/4 στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον ΓΣΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου