ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έτοιμοι για όλα»

έτοιμοι-για-όλα-429052

«Ετοιμος για όλα» είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μάκης Κατσαβάκης που παρέστη στην χθεσινή διαδικασία της κλήρωσης των ομάδων που συμμετέχουν στα πλει οφ .
«Η διαδικασία των πλέι οφ παρέχει το δικαίωμα και στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες να διεκδικήσουν θέση ακόμη και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα, καταρχάς έχει θετικά αποτελέσματα. Για εμάς το πρόβλημα είναι η απουσία του Ούμπιντες, αλλά επιστρέφει ο Μόνχε. Δείξαμε με εμένα και με τον προηγούμενο συνάδελφο ότι χαρακτηριστικό μας είναι η σταθερότητα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη, που δήλωσε πως η ομάδα του πάει για… Τσάμπιονς Λιγκ!
«Θα κάνουμε το παν να μην μας επηρεάσει η σχετική απειρία. Είναι σημαντικό να κάνουμε καλή αρχή και να πάρουμε βάπτισμα πυρός. Σίγουρα η έκβαση του τελικού Κυπέλλου θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια θετικά ή αρνητικά. Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, για εμάς η ίδια η πραγματικότητα μας σπρώχνει να διεκδικήσουμε τον ίδιο στόχο, έστω με πιο μικρά ποσοστά. Αν κάνουμε καλή αρχή όλα μπορούν να συμβούν.
Αφήνουμε στην άκρη τα παιχνίδια, που κερδίσαμε στο πρωτάθλημα. Πάμε με μεγάλο σεβασμό να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Να κερδίσουμε. Δεν έχουμε το άγχος που βαραίνει τις άλλες ομάδες, λόγω ιστορίας και κόσμου. Κάνω έκκληση να έρθει ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Βόλου για να μας υποστηρίξει. Ο ΠΑΟ έχει μικρό πλεονέκτημα, το οποίο όμως μπορεί να εξανεμιστεί» κατέληξε στις χθεσινές του δηλώσεις ο Μάκης Κατσαβάκης.
Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση εμφανίστηκε ο προπονητής του «Δικεφάλου», Μάκης Χάβος, που χαρακτήρισε «κλειδί» την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Τούμπα… ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η διαδικασία αυτή θα είναι δύσκολη για την ομάδα του: «Θα είναι δύσκολο για εμάς. Αν λάβουμε υπόψη και την κόπωση. Θα πρέπει να δώσουμε έξι ματς μέσα σε διάστημα 17 ημερών. Ο πρώτος γύρος είναι πιο δύσκολος για όλες ομάδες”.
 
Θυμίζουμε πως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός με αντιπάλους τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα play off είχε αποτελέσματα που αν μετρούσαν τώρα …βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Η Βολιώτικη ομάδα απέναντι στις τρεις ομάδες που θα συναντήσει στα πλέι οφ νίκησε δυο φορές την ΑΕΚ και δυο φορές τον ΠΑΟ και μάζεψε 13 βαθμούς(με μια ισοπαλία και στην Τούμπα) ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις εννιά. Αν επαναληφθούν τα ίδια αποτελέσματα και τον Μάιο, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρότι θα ξεκινήσει χωρίς βαθμούς και το Τριφύλλι να έχει το πλεονέκτημα των τριών βαθμών.
Από την άλλη, η ΑΕΚ όταν μονομάχησε με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου πέτυχε μόλις δύο νίκες, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πήρε επτά βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
 
Ανακοίνωση ΣΦΟΒ              
 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής : “Η επόμενη μέρα μετά την συνέντευξη τύπου του Προέδρου μας Αχ. Μπέου, μας βρίσκει χαρούμενους που θα πορευθούμε όλοι μαζί για τα επόμενα χρόνια.
Επιθυμία όλων των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού ήτανε η παραμονή του Προέδρου μας στην ΠΑΕ και να συνεχίσουμε μαζί για μεγαλύτερες επιτυχίες.
Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στον Αχ. Μπέο σαν ασπίδα προστασίας στις όλες άδικες επιθέσεις που δέχεται από το κατεστημένο, και από αποτυχημένους παράγοντες που χρεοκόπησαν τις ομάδες τους.
Καλούμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, όλους του Βολιώτες και Μαγνησιώτες να δώσουνε το παρόν στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με στόχο την 1η θέση που οδηγεί στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε καλύτερη ομάδα και από τους τρεις αντιπάλους και το αποδείξαμε με τους 13 βαθμούς που συγκεντρώσαμε στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός μας με όλο το έμψυχο υλικό και με τίμιες διαιτησίες δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.
Τέλος ο ΣΦΟΒ θα διαθέτει τα μίνι εισιτήρια διαρκείας σε περίπτερα που θα στήσει ΕΡΜΟΥ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ”.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου