ΑΘΛΗΤΙΚΑ

104 τοξοβόλοι στον Βόλο

104-τοξοβόλοι-στον-βόλο-556338

Στο γήπεδο «Καζανάκι» διεξήχθησαν αγώνες σκοποβολής το περασμένο Σαββατοκύριακο με συμμετοχή 104 αθλητών από όλη την Ελλάδα και όλων των ηλικιών. Τους αγώνες συνδιοργάνωσε ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, με τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας που πρόσφερε δωρεάν γεύματα σε όλους τους αθλητές, αλλά και τον Σύλλογο «Α.Σ. ΑΜΕΑ Αργοναυτών». Σε ανακοίνωση του βολιώτικου σωματείου αναφέρεται:

«Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Σ.Σ.Β. διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 6/7 Απριλίου αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου πανελλήνιας συμμετοχής στο γήπεδο «ΚΑΖΑΝΑΚΙ», πρώην γήπεδο «ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ».

Συμμετείχαν 104 αθλητές από 15 περίπου σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, από παιδιά ηλικίας 10 ετών, έφηβους και νεανίδες, άντρες και γυναίκες, που έλαβαν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες, ολυμπιακού, σύνθετου και παραδοσιακού τόξου, μεταξύ των οποίων και δύο αθλητές της Εθνικής Ομάδας.

Παρούσα η κορυφαία του αθλήματος κ. Ευαγγελία Ψάρρα με 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παρών ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας.

Παρότι το Σάββατο ξεκίνησε με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τελικά ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος με έλλειψη ανέμου και βροχής, που ευνόησαν την επίτευξη δυνατών σκορ.

Οι αγώνες τοξοβολίας γίνονται για δεύτερη φορά μετά το 2016 και με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου στο ίδιο ανοιχτό γήπεδο το οποίο πληροί εξαιρετικές προδιαγραφές ασφαλείας και αγωνιστικότητας.

Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα της επίσημης ομοσπονδίας του αθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.), μάλιστα παρευρέθηκε αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της Ε.Ο.Τ. και αριστίδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Πέτρος Συναδινός, ως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας που πρόσφερε δωρεάν γεύματα σε όλους τους αθλητές και τον Σύλλογο «Α.Σ. ΑΜΕΑ Αργοναυτών».

Οι αθλητές με τους παράγοντες, φίλους κ.ά. του αθλήματος κατέφτασαν στον Βόλο από την προηγούμενη ημέρα και δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τη μοναδική φιλοξενία στην πόλη του Βόλου.

Η είσοδος για το φίλαθλο κοινό ήταν ελεύθερη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου