ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νίκη ξεκίνησε ο ΟΥΚ

με-νίκη-ξεκίνησε-ο-ουκ-442267

Σήμερα δίνεται η συνέχεια στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων στο πόλο που διεξάγεται στο Βόλο. Στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ο ΟΥΚ Βόλου κατέκτησε άνετα τη νίκη κόντρα στον ΝΟΒΑ με σκορ 14-0, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου έληξε ισόπαλο με σκορ 8-8. Εύκολο έργο είχε και ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την ΝΕ Πατρών το οποίο και πήρε με σκορ 23-2.
Σήμερα στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» ο ΟΥΚ θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακός στη 1 μ.μ. ενώ στις 8 μ.μ. θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο. Επίσης σήμερα ο ΝΟΒΑ θα παίξει με τη ΝΕ Πατρών στις 11 π.μ. και στις 7 μ.μ. κόντρα στον Πανιώνιο.
Για την ομάδα του ΟΥΚ οι προπονητές Γιώργος Ντόνας και Θωμάς Μεφσούτ υπολογίζουν στους: Μάνο Πάκο , Νίκο Ιωάννου, Χρήστο Χατζόπουλο, Δημήτρη Τσιανάκα, Αναστάση Καλιτζαίο, Κων/νο Καραίσκο, Ευάγγελο Τσιμπογιάννη, Χρήστο Ξηρό, Δημήτρη Χαμίτη, Δημήτρη Κιουλαφλή, Στέργιο Παπαγιάννη, Χρήστο Μανώλη, Αλέξανδρο Κυριαζή, Σπύρο Αλεξίου, Νίκο Χατζηαποστόλου, Νίκο Αχλαδιώτη, Παναγιώτη Λιβογιάννη και Μηνά Νικηφορίδη.
 
Από την άλλη για την ομάδα του ΝΟΒΑ ο προπονητής Βασίλης Αλαμπάνος έχει στη διάθεσή του τους: Θωμά Τσαμπήρα, Παντελή Βαλιάντζα, Φώτη Φιλίππου, Γεώργιο Μίλτο, Αλάξανδρο Κούρτη, Αριστοτέλη Διαμάντη, Θανάση Τσιάμη, Νίκο Χούσιο, Χάρη Παγωνίδη, Γεώργιο Τσιντικίδη και Αποστόλη Τζιάνη. Στην τελική φάση (15-17 Ιουλίου), προκρίνονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο.
 
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΝΟΒΑ 14-0
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 8-8
Παναθηναϊκός – ΝΕ Πατρών 23-2
Το σημερινό πρόγραμμα
3η αγωνιστική
Πανιώνιος – ΝΕ Πατρών 11π.μ.
Παναθηναϊκός – ΝΟΒΑ 12μ.
Ολυμπιακός – ΟΥΚ Βόλου 1μ.μ.
4η αγωνιστική
ΝΟΒΑ – ΝΕ Πατρών 7μ.μ.
ΟΥΚ Βόλου – Πανιώνιος 8μ.μ.
Παναθηναικός – Ολυμπιακός 9μ.μ.
Αύριο – 5η αγωνιστική
ΝΕ Πατρων-ΟΥΚ Βόλου 10π.μ.
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 11π.μ.
Ολυμπιακός – ΝΟΒΑ 12μ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου