ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Γκολ στο Βέλγιο, ειδικό στην Πρέμιερ Λιγκ

στοίχημα-γκολ-στο-βέλγιο-ειδικό-στην-π-558228

Μπορεί το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (08/04) να είναι μικρότερο σε σχέση με το τριήμερο που προηγήθηκε (Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής), όμως περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στοιχηματικά το ματς που ξεχωρίζει έρχεται από το Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ για το ελληνικό κοινό η Σούπερ Λιγκ βρίσκεται στο πρόγραμμα της Δευτέρας με το Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ στο γειτονικό ντέρμπι, σε ένα από τα πολλά λονδρέζικα της μεγάλης κατηγορίας. Ένα ματς με πολλές προσφορές στοιχήματος. Σε διαφορετικό μομέντουμ αμφότερες, η Τσέλσι προέρχεται από δύο σερί νίκες, η Γουέστ Χαμ από απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Εβερτον (0-2) και πηγαίνει σε μία έδρα όπου στις 9 τελευταίες επισκέψεις της δεν πήρε διπλό. Πέντε ήττες και 3 ισοπαλίες ο απολογισμός. Πέρσι τουλάχιστον πήρε το 1-1.

Η Τσέλσι έχει να σκέφτεται και το ματς της Πέμπτης στο Γιουρόπα Λιγκ με την Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, όμως το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός 4άδας, θέσεις που δίνουν εισιτήρια στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν την κάνουν να σταθεί… αδιάφορη απόψε. Με γνώμονα τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς, τόσο με δύσκολο αντίπαλο (Τότεναμ), όσο και με ευκολότερο (Γουλβς) πήγε στο ημίχρονο με ισόπαλο αποτέλεσμα. Τρίποντο με την Τότεναμ, ισοπαλία στο τελικό αποτέλεσμα με τη Γουλβς σε αυτά. Η Γουέστ Χαμ θα το παλέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θέλει την καλή εμφάνιση και το βαθμό, όμως πιστεύουμε η ανωτερότητα της Τσέλσι θα υπερισχύσει στο τέλος. Επιλογή θα αποτελέσει το ειδικό στοίχημα ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο και άσος τελικό, σε απόδοση 4.00!

Προγνωστικά στοιχήματος στα πλέι οφ τίτλου στο Βέλγιο

Μπορεί η Αντερλεχτ να μην αποτελεί τη δύναμη του πρόσφατου παρελθόντος στο Βέλγιο, όμως πάντα αποτελεί ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Το γεγονός ότι είχε 21 χρόνια να κάνει διπλό η Κλαμπ Μπριζ στις Βρυξέλλες (17 ήττες, 12 ισοπαλίες) και το τελικό 3-2 να «έσπασε» την… κατάρα, δίνει στην ομάδα του Λέκο επιπλέον δύναμη και ψυχολογία ενόψει της μάχης που δίνει για τον τίτλο.

Γκενκ, Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης οι τρεις ομάδες που μάχονται, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να κρύβει ένα δυνατό ματς ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Σταντάρ στην έδρα της πρώτης. Αμφότερες διανύουν εξαιρετική περίοδο, ψυχολογικά ανεβασμένες, παραγωγικές στα παιχνίδια τους, όμως εμφανίζουν αμυντικά προβλήματα. Οι αποδόσεις του άσου δεν μας καλύπτουν, όμως στρεφόμαστε στα γκολ και στο ειδικό goal/goal με over που προσφέρεται στην τιμή του 1.88.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου