ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον ΝΟΒΑ το Κύπελλο Ανοιξης καταδύσεων

στον-νοβα-το-κύπελλο-ανοιξης-καταδύσε-558240

Πολυνίκης σύλλογος για το Κύπελλο Άνοιξης καταδύσεων 2019 στις κατηγορίες Β’-Γ’- Δ’ αναδείχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Βόλου και Αργοναύτες, με 8 πρώτες θέσεις και πολλές επιτυχίες.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με τους Γρηγόρη Μήτρου και Σταυρούλα Χαλέμου να κατακτούν τα περισσότερα χρυσά μετάλλια για την ομάδα του ΝΟΒΑ, ενώ και οι υπόλοιποι καταδύτες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα αποτελέσματα, ανά αγώνισμα για τους καταδύτες του ΝΟΒΑ:

3μ Β’ κατηγορία: 1ος Γρηγόρης Μήτρου, 4ος Ελευθέριος Ιωάννου

3μ Β’ κατηγορία: 2η Σταυρούλα Χαλέμου, 3η Μυρσίνη Μέλιου, 5η Μαρία Στουκογιάννη

1μ Γ’ κατηγορία: 1ος Γρηγόρης Μήτρου, 5ος Ελευθέριος Δεληγιάννης

1μ Γ’ κατηγορία: 1η Σταυρούλα Χαλέμου, 3η Ιωάννα Τσοκανάνκη

Σταθερά 5μ Β’ κατηγορία: 2ος Ελευθέριος Ιωάννου

Σταθερά 5μ Β’ κατηγορία: 1η Σταυρούλα Χαλέμου, 4η Μυρσίνη Μέλιου, 5η Μαρία Στουκογιάννη

3μ Γ’ κατηγορία: 1ος Γρηγόρης Μήτρου

3μ Γ’ κατηγορία: 1η Σταυρούλα Χαλέμου, 5η Μαρία Τσοκανάκη, 6η Ελένη Ρήγα

1μ Β’ κατηγορία: 1ος Γρηγόρης Μήτρου, 4ος Ελευθέριος Ιωάννου

Πλατφόρμα Γ’ κατηγορία: 1η Σταυρούλα Χαλέμου

Ημερίδα Α’ κατηγορίας:

3μ: 1ος Θάνος Τσιρίκος, 3ος Κωνσταντίνος Λαλιώτης, 4ος Θεόδωρος Ρήγας

ΟΠΕΝ Σταθερά: 2ος Θάνος Τσιρίκος

Συνολικά συμμετείχαν οι: Αθανάσιος Τσιρίκος, Κωνσταντίνος Λαλιώτης, Γρηγόρης Μήτρου, Σταυρούλα Χαλέμου, Ιωάννα Τσοκανάκη, Μυρσίνη Μέλιου, Μαρία Στουκογιάννη, Ελλη Καπετανιά, Ελένη Ρήγα, Θεόδωρος Ρήγας, Λευτέρης Δεληγιάννης, Λευτέρης Ιωάννου, που είναι οι πλέον έμπειροι, τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι λιλιπούτειοι καταδύτες μετείχαν στην Ε’ κατηγορία, οι Μυρτώ Καρτσιώτη, Ελένη Μαλακασιώτη, Γιώργος Λιάρος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που συνεργάζεται με την ομάδα του ΝΟΒΑ, προπονητής και κριτής καταδύσεων Νίκος Τουλούδης: «Η ομάδα του ΝΟΒΑ, με εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά κατάφερε να κατακτήσει και το Κύπελλο Ανοιξης 2019, έχοντας και νέες παρουσίες σε Ημερίδα για την Ε’ κατηγορία. Με την καθοριστική συμβολή των προπονητών Λάμπρου Λιάρου και Αποστόλη Κουτρουμάνου, ο ΝΟΒΑ έδειξε για μία ακόμη φορά τη δυναμική του. Εξάλλου, είναι από τις λίγες ομάδες που συνεργάζεται με δύο ομοσπονδιακούς προπονητές, τους Πέτρο Φυρίγο στην Αθήνα και Νίκο Τουλούδη στον Βόλο. Πλέον, κυρίως οι Μήτρου, Χαλέμου και Τσιρίκος προετοιμάζονται για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις όπου θα μετέχουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου