ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βράβευση με αισιοδοξία

βράβευση-με-αισιοδοξία-426462

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 30ης αγωνιστικής απονεμήθηκε χθες στον Μάριο Μπρέσκα του Ολυμπιακού Βόλου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Την απονομή έκανε ο Γιώργος Βαρούτσικος, μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Ο Μπρέσκα πήρε για δεύτερη φορά το βραβείο BEST GOAL με το προηγούμενο να είναι στην 25η, ενώ είναι το 4ο για τον Ολυμπιακό καθώς δυο φορές (12η και 23η) βραβεύθηκε και ο Κ. Καπετάνος, ενώ δυο βραβεία πήραν ακόμη ο Άλμπερτ Pιέρα του Ολυμπιακού Π., ο Nάτσο Σκόκο της AEK και ο Nτάρσι Nέτο του Άρη. Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε και δυο βραβεία MVP την 1η αγωνιστική με τον Mόνχε και την 4η με τον Oύμπιντες.

Ο Μάριο Μπρέσκα κατά τη βράβευση του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Γράψαμε ιστορία! Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα στην πρώτη της χρονιά στην Σούπερ Λίγκα να συμμετέχει στα play off. Το δεύτερο γκολ που σημείωσα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ ωραίο, όμως χαίρομαι που βοήθησα να φτάσουμε σε μία σπουδαία νίκη.

Στα πλέι οφ θα δώσουμε έξι ματς με μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω την πρώτη αγωνιστική να αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί είχαμε χάσει άδικα και θέλουμε να τον νικήσουμε».

Παράλληλα, δηλώσεως έκανε και το μέλος της βολιώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος ο οποίος τόνισε:

«Θέλω να συγχαρούμε τον Μπρέσκα, που απέδειξε τη μεγάλη του κλάση με τα γκολ που πέτυχε στο δεύτερο γύρο. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον ευχαριστούμε για τα όμορφα γκολ και του χρόνου εύχομαι να μας χαρίσει ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές.

Η καλή πορεία της ομάδας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει μερίδιο σε αυτό. Η φίλαθλη Ελλάδα έχει εκπλαγεί με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε και μετά την παραμονή του Μπέου, που όλη η πόλη του Βόλου χάρηκε, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και του χρόνου.

Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και πρέπει ο νομός Μαγνησίας να βοηθήσει και να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμη της ομάδας για τα πλέι οφ. Περιμένουμε να έχουμε sold out. Οι αγώνες θα είναι γιορτή και μία επιβράβευση για τους παίκτες και την καλή πορεία που έχουν κάνει».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου