ΠΟΛΟ

Προκρίθηκε ο ΟΥΚ Βόλου, αποκλείστηκε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

προκρίθηκε-ο-ουκ-βόλου-αποκλείστηκε-ο-558710

Μία πρόκριση και ένας αποκλεισμός από τη συνέχεια ήταν ο απολογισμός των δύο ομάδων του Βόλου, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων, που για τον Ομιλο Βόλου διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ο ΟΥΚ Βόλου πήρε την 2η θέση, πίσω από την πολύ ισχυρή ΝΕ Λάρισας, καταφέρνοντας να πάρει άνετα το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Ιουνίου. Μαζί με τη ΝΕ Λάρισας και την ομάδα του Βόλου, προκρίθηκαν και οι ομάδες των ΝΟ Λάρισας και Νηρέα Λαμίας, αφήνοντας στην 5η θέση τον ΟΕΑ/ΝΑΒ που αποκλείστηκε, έχοντας μία νίκη και στην τελευταία την ομάδα του ΠΑΣ Φοίβος… που συγκέντρωσε -1 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΥΚ Βόλου του Γιώργου Αδαμάσογλου υπέστη τη μοναδική του ήττα από τη ΝΕ Λάρισας (20-4) σημειώνοντας νίκες απέναντι στον ΟΕΑ/ΝΑΒ (11-4), τον ΠΑΣ Φοίβος (19-3), το ΝΟ Λάρισας (11-5) και το Νηρέα Λαμίας (16-5).

Από την άλλη, ο νεανικός ΟΕΑ/ΝΑΒ του Στάμου Μακρή, που πήρε πολλαπλές εμπειρίες κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της, την ομάδα του ΠΑΣ Φοίβος (9-2) και ηττήθηκε κατά σειρά από τους ΟΥΚ Βόλου (11-4), Νηρέα Λαμίας (7-4), ΝΕ Λάρισας (20-3) και ΝΟ Λάρισας (11-6).

Σημειώνεται ότι στο πρώτο παιχνίδι, την Παρασκευή, δεν είχε προσέλθει η ομάδα του ΠΑΣ Φοίβος, που μηδενίστηκε στο παιχνίδι με το ΝΟ Λάρισας και του αφαιρέθηκε 1 βαθμός.

Αποτελέσματα:

ΠΑΣ Φοίβος-ΝΟ Λάρισας α.α. 0-5

Νηρέας Λαμίας-ΝΕ Λάρισας 1-23

ΟΥΚ Βόλου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 11-4

ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λάρισας 4-19

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νηρέας Λαμίας 4-7

ΠΑΣ Φοίβος-ΟΥΚ Βόλου 3-19

ΝΕ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 20-3

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας 11-5

Νηρέας Λαμίας-ΠΑΣ Φοίβος 10-7

ΝΟ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 11-6

ΠΑΣ Φοίβος-ΝΕ Λάρισας 2-17

ΟΥΚ Βόλου-Νηρέας Λαμίας 16-5

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΠΑΣ Φοίβος 9-2

ΝΕ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου 20-4

Νηρέας Λαμίας -ΝΟ Λάρισας 5-11

Βαθμολογία

1. ΝΕ Λάρισας 15

2. ΟΥΚ Βόλου 12

3. ΝΟ Λάρισας 9

4. Νηρέας Λαμίας 6

5. ΟΕΑΝΑΒ 3

6. ΠΑΣ Φοίβος -1

Στις ομάδες του Βόλου αγωνίστηκαν οι:

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Αδαμάσογλου): Δημήτρης Μοναστηριώτης, Νίκος Τούλιας (τερμ.), Σωτήρης Ρουμελιώτης, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Θάνος Βασιλούδης, Παναγιώτης Γλούμης, Βασίλης Καβούρας, Μιχάλης Μαρσουβανίδης, Γιάννης Κουρκούβελος, Ναθαναήλ Πανίδης, Δημήτρης Κυριαζής, Θάνος Παπαγιάννης, Συμεών Μυλωνάς, Νάσος Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Ζεμπέογλου, Φάνης Ανδρέου, Πάρης Ρίζος.

ΟΕΑ/ΝΑΒ (Στάμος Μακρής): Γιώργος Κατσάδας (τερμ.), Αναστάσιος Μιχαηλίδης, Νίκος Καλατζής, Άγγελος Ιωαννίδης, Βαγγέλης Γιάνναρος, Ευθύμης Γιάνναρος, Ευστάθιος Ακρίβος, Γιώργος Κοντονάτσιος, Δημήτρης Πριτσίνης, Δημήτρης Τίγκας, Γιώργος Σωτήρης, Γιώργος Βαμβάκος, Αποστόλης Καραμπέτσος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου