ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Σημεία και γκολ

στοίχημα-σημεία-και-γκολ-559332

Πλούσιο το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (07/04), μπορεί να λείπουν τα ντέρμπι του Σαββάτου, όμως οι μονομαχίες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Εκκίνηση από την Serie A, εκεί όπου για την 31η αγωνιστική, η Ιντερ φιλοξενεί την Αταλάντα στο «Μεάτσα», ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον για στοίχημα ποδόσφαιρο. Αν κάποια ομάδα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή είναι η Αταλάντα, η οποία προέρχεται από έξι σερί ματς αήττητη και με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα πέρασε επικράτησε 4-1 της Μπολόνια στο Μπέργκαμο.

Αντιθέτως, η Ιντερ εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αποτέλεσμα αλλόκοτου απολογισμού των τελευταίων αγωνιστικών. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες από τα μέσα Φεβρουαρίου σε όλες τις διοργανώσεις. Αν η απόδοση του διπλού ήταν ψηλότερη θα την κοιτάγαμε με άλλο… μάτι, τώρα μένουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.65, θεωρούμε ότι αμφότερες θα βρουν χώρους για το γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος σε Πριμέρα και Ligue 1

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν και στις 19:30, η Λεβάντε φιλοξενεί την ουραγό Ουέσκα για την 31η αγωνιστική. Αμφότερες σε κακή κατάσταση, προσπαθούν δεξιά και αριστερά να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν, να συλλέξουν βαθμούς για την παραμονή. Δύο ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων η Λεβάντε, μία νίκη και δύο ισοπαλίες στο ίδιο εύρος αγώνων η Ουέσκα, η οποία αν και απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής κάθε αγωνιστική καταθέτη τη… ψυχή για να πάει κόντρα στα προγνωστικά.

Με γνώνομα τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και ότι στην τελευταία επίσκεψη της Ουέσκα στην έδρα της Λεβάντε έφυγε με το διπλό (2-1 τη σεζόν 2016-17) πάμε στην κόντρα. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Ηταν φαβορί και την Κυριακή το πρωί το σετ αποδόσεων την έφερε αουτσάιντερ. Μιλάμε για τη Νις και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μονπελιέ, με όλα αυτά να διαμορφώνονται μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τους τραυματισμούς των Σεν Μαξιμέν (φορ) και Σαρ (στόπερ), όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι επιστρέφουν στο αποψινό παιχνίδι. Ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητά τους. Δύο ομάδες που κυνηγούν το τρένο της εξόδου στην Ευρώπη (7η η μία, 8η η άλλη), βρίσκονται πολύ κοντά, μιλώντας για δύο ισοδύναμες ομάδες. Δύσκολα να ξεφύγει το ματς από την ισοπαλία, η οποία βρίσκεται σε τιμή 3.05.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου