ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Μονομαχία στην MLS

στοίχημα-μονομαχία-στην-mls-560203

Ιδιαίτερο στοιχηματικό κουπόνι Σαββάτου (06/04) στον ΟΠΑΠ, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να περιλαμβάνουν ωραίες αναμετρήσεις, αλλά και ντέρμπι που κρίνουν πολλά στη συνέχεια της σεζόν. Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα και Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στην La Liga, όμως στοιχηματικά τα φώτα πέφτουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην MLS.

Εκεί, διεξάγεται η 6η αγωνιστική με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στην πρωτεύουσα και στο κουπόνι ΟΠΑΠ, όπου η Ουάσινγκτον φιλοξενεί το Λος Αντζελες. Η ομάδα της Ανατολής σε πέντε αγώνες έχει… ματώσει τα δίχτυα των αντιπάλων της 15 φορές. Τα έξι εξ αυτών τα πέτυχε ο Μεξικανός Κάρλος Βέλα, ενώ σε τρία από τα υπόλοιπα εννέα είχε συμμετοχή δίνοντας την τελική πάσα.

Απόψε στις 22.00 αντιμετωπίζει την Ουάσινγκτονστη Δύση, η οποία καθοδηγείται από έναν άλλο μεγάλο παικταρά, τον Ρούνει. Ο Αγγλος επιθετικός με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ βλέπει την ομάδα του, την DC, να είναι πρωτοπόρος και αήττητη στη βαθμολογία της ανατολικής περιφέρειας. Μεγάλο ενδιαφέρον το μεταξύ τους παιχνίδι, οι δύο πρωτοπόροι των περιφερειών, αήττητες, παραγωγικές και με δύο εξαιρετικούς και κομβικούς παίκτες. Ποντάρουμε στην ισοπαλία, ακόμα και σε ένα τρελό παιχνίδι που μπορεί να λήξει με γκολ. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου