ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για Ηρακλή αλλά πρωτιά η Δήμητρα

νίκη-για-ηρακλή-αλλά-πρωτιά-η-δήμητρα-442534

Στον Ηρακλή Βόλου κατέληξε το ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής για τη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. με την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου να κερδίζει με 4-1 τον Ανθιμο Γαζή στο γήπεδο της Γατζέας. Με την ήττα αυτή οι γηπεδούχοι έπεσαν από την πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Δήμητρα Ευξεινούπολης να φιγουράρει πλέον σε αυτή μετά την νίκη με 7-1 επί του Ορμινίου, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε ο Ηρακλής, ψαλιδίζοντας όμως τη διαφορά από την κορυφή. 
 
Δήμητρα – Ορμίνιο 7-1
Μία από τις πιο εύκολες φετινές της νίκες πήρε η ομάδα της Δήμητρας που επικράτησε με 7-1 του Ορμινίου. Η νίκη ήταν γλυκιά για την ομάδα του Δημήτρη Φραγγούλη, η οποία πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την γκέλα του Άνθιμου Γαζή. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Σπύρου στο 23ο λεπτό, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Θωμαΐδης στο 26’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γιάτα τέσσερα λεπτά μετά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Ο Θωμαΐδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 32΄, για να κάνει το 4-1 ο Χατζέλας στο 36ο λεπτό. Ο Ξηρομερίσιος έκανε το 5-1 στο 41’ για να κλείσει το ημίχρονο με διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Στην επανάληψη ο Θεοδώρου πέτυχε το 6-1 στο 70ο λεπτό, ενώ το τελικό 7-1 έκανε ο Χατζέλας στο 73’.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Γκαρνίδης, Ξηρομερήσιος (61’ Χατζηγεωργίου), Τοσούδης, Ντόμπος, Κόρκος (65’ Αντωνίου), Θεοδώρου, Χατζέλας, Θωμαΐδης (55’ Κωστόπουλος), Σπύρου, Καμπουρίδης.
ΟΡΜΙΝΙΟ: Μακρόπουλος, Βαϊόπουλος, Μόσχος (50’ Κορέντης), Κούκος, Πετριανός, Τσούμος, Γιάτας, Γεωργής, Κόκκαλης (46’ Βογιατζής), Κάπο, Αναγνωστάκης.
 
Ανθιμος Γαζής – Ηρακλής Βόλου 1-4
Ο Ηρακλής Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο γήπεδο της Γατζέας, όπου κόντρα στον Άνθιμο Γαζή επικράτησε με 4-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Ναλμπάντης πήρε την κεφαλιά και ο Σακελαρίου με μία νέα έκανε από κοντά το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στο 34΄ να προηγούνται με 0-2, όταν ο Σακελλαρίου πήρε πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον Ψαρόμπα, με τον τελευταίο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μυλωνάς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Το 0-3 έγινε στο 65ο λεπτό με τον Σακελαρίου να σκοράρει απέναντι από τον Μιχαλόπουλο. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν με τον Β. Μιχαλόπουλο στο 74’, μιας και εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Παντελής. Το τελικό 1-4 έκανε ο Ντουκώλης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 88’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των φιλοξενούμενων.
Α. ΓΑΖΗΣ: Μιχαλόπουλος Γ., Περαντζάκης, Ψαρόμπας, Μητρόπουλος, Μυλωνάς (15’ λ.τ. Ε. Κιόσια), Α. Κιόσια (52’ Ξηροφώτος), Μιχαλόπουλος Β., Γκουντινάκος (46’ Καραβασίλης), Τσατσαρώνης, Μούτος, Παντελής.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Μίχας, Σαμαράς, Αγραφιώτης, Θεοδοσιάδης (81’ λ.τ. Σινάνης), Τσουκάλης, Ναλμπάντης, Ασλάνογλου, Δαμάσκος, Τοπάντζα, Παλαιολόγου (55’ Ντουκώλης), Σακελλαρίου (69’ Καμακάς).
 
Πανιώνιος – Ηρακλής Αγ. Θ. 4-1
Την έδρα του με νίκη 4-1 επί του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων υπερασπίστηκε η ομάδα του Πανιωνίου, φθάνοντας τις 21 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου προηγήθηκαν με τον Πέτση στο 17ο λεπτό και μετά από δέκα λεπτά διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας τους, με τον Δημήτρη Φώτου να εκτελεί φάουλ και τον Βαριάμη να σκοράρει με κεφαλιά. Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από τέρμα του Αραπίτσα σε κάθετη πάσα του Αργυρίου. Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή όμως για τον Ηρακλή, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 71’ μετά από χέρι αντιπάλου στο οποίο βρήκε στόχο ο Βαριάμης κάνοντας το 3-1. Στο τελικό 4-1 σκόρερ ήταν ο νεαρός Βασίλης Φώτου που εκτέλεσε το πέναλτι που πήρε στο 84’. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Ι. Σαράφης στο πρώτο μέρος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γράντας (71’ Γεωργαλής), Αθανασόπουλος, Μπαρμπούτας (62’ Θεοδώρου), Καψιώτης, Βαριάμης, Καραμανιώλας, Δ. Φώτου, Αντζούρης, Καραλόπουλος, Κικής (46’ Β. Φώτου), Πέτσης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Ορεικάτ, Γάκας, Αργυρίου(70’ Ραχιώτης), Μακρής, Ζούπης (60’ Κόρκος), Μαλλιαρός, Μπαλομένος, Ι. Σαράφης, Ξηροκώστας, Ιορδ. Σαράφης, Αραπίτσας.
 
                                    Μακρινίτσα – Σκόπελος 1-1
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της Μακρινίτσας και της Σκοπέλου στο γήπεδο της Πορταριάς με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γάκιας στο 35ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σωτηρίου ενώ για την ομάδα της Σκοπέλου ο Σκιαθίτης ισοφάρισε στο 52’. Από την μεριά της η διοίκηση της ομάδας της Μακρινίτσας ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών της οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης παρεκτράπηκαν με αντιπάλους τους.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Βλαχόπουλος, Χατζής, Καποδίστριας, Γ. Μυλωνάς, Καπουράνης (46’ Θεοδώρου), Κ. Μυλωνάς, Σαρακατσάνος (75’ Ε. Πέτρου), Κλειτσινάρης, Γάκιας, Σωτηρίου, Αρβανίτης.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μπακόπουλος, Χρηστίνης, Καραγιώργος (75’ λ.τ. Γαρουφαλλής), Παχής, Καραθανάσης, Π. Χρυσοφός, Κοχύλης (70’ Προκοπίου), Χισάι, Χρυσάνθης (30’ λ.τ. Ξηρογιάννης), Σκιαθίτης.
 
                                    Πηλέας – Ν.Α. Νίκης 2-1
Ο Πηλέας ήταν ο νικητής στο παιχνίδι της Νέας Ιωνίας κόντρα στους Νέους Αθλητές με τους παίκτες του Σούλη Κατσικαδάμου να κερδίζουν με 2-1. Ο Άγγελος Παναγής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Σταύρος Δημόπουλος στο 32’. Οι Νέοι Αθλητές μείωσαν με τον Φιλατζικιώτη οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Κεμάλι στο 21’.
ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Χόνδρος, Καναράς, Θ. Παναγής, Καζάκης, Μοράλες, Κ. Τσαντόπουλος (65’ Καψάλης), Νικούδης (40’ Αλ. Τσαντόπουλος), Α. Παναγής, Θάνος (75’ Κουταντέλιας), Δημόπουλος.
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ: Κεφαλάς, Διαμάντης, Ευθυμίου (57’ Κουτρουμάνος), Γεωργατζής, Βλαχάβας, Καρακώστας, Φιλατζικιώτης, Πασχάλης (57’ Αθανασιάδης), Χατζητρακόσιας, Κεμάλι, Παπαναγιώτου (80’ Μπλούχος).
 
Δάφνη – ΑΠΟΒ 4-0
Ακόμη μία νίκη εντός έδρας κατάφερε να πάρει ο σύλλογος της Δάφνης φιλοξενώντας την ΑΠΟΒ. Το τελικό 4-0 υπέρ των γηπεδούχων ήρθε μάλλον άνετα με τους παίκτες του Ευθύμη Δαλαμάγκα να προηγούνται μετά από τέρμα του Καράνταγλη στο 8ο λεπτό. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους γηπεδούχους οι οποίοι και σκόραραν με τους Ζαγκαβιέρο στο 12’ και Αυλογιάρη στο 25’, ενώ πέντε λεπτά μετά το έργο της Δάφνης είχε ολοκληρωθεί με τον Ίτσιο να κάνει το τελικό 4-0 με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.
ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Αλβανόπουλος, Πασιάς, Ζουμπούλης, Αυλογιάρης, Γαυρινιώτης (46’ Κουλάκογλου), Μπρισμπέος (65’ Αγκόλης), Καράνταγλης, Ζαγκαβιέρος, Φ. Παπαδόπουλος, Ίτσιος (65’ Δ. Παπαδόπουλος).
ΑΠΟΒ: Γ. Γκιούρκης, Τσολάκος, Πετσιμέρης, Γιαουπλάρι, Μιχαλόπουλος, Γκαζούνης (46’ Ζάχαρης), Γέζο (80’ Ζένκο), Λαρίσης, Κόκλας, Δ. Γκιούρκης, Σαμπάνης.           
 
Αίας Τρικερίου – Διαγόρας
Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου αγωνιζόμενος στην έδρα του Αίαντα Τρικερίου ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές με τους Σαρακατσάνο και Λεμονή στο 5ο και 31ο λεπτό αντίστοιχα αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τους Χατηεφραιμίδη στο 10’ και Σανίδα στο 78’. Την λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Γιούλι σκοράροντας στο 85ο λεπτό.
ΑΙΑΣ ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ: Πρέζας, Σ. Φώτης, Γιούλι, Τσιργής, Κίτσιος, Ν. Φώτης, Παλιαρούτης, Λογοδότης, Λεμονής, Γερόν Πότσκα, Σαρακατσάνος (60’ Γερογιάννης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καραδημήτρης, Καραπλιάγκος, Γκοντόλος, Μειντάνης, Ιωακειμίδης, Τρ. Καρατζιώλης, Λαμπρόπουλος, Αθ. Καραδημήτρης, Σανίδας, Χατζηεφραιμίδης, Χολέβας (45’ Ν. Καρατζιώλης).
 
                                                Αστέρας – Αρης Μελ. 3-3
Χόρτασαν ποδόσφαιρο όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Ριζομύλου όπου ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε τον Άρη Μελισσατίκων για το τελικό 3-3. Ο Φ. Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 19ο λεπτό, ενώ ο Αλ. Σκοπελίτης έκανε το 0-2 στο 28’. Για τον Αστέρα απάντησε ο Καλογήρου με δυνατό σουτ στο 36΄μειώνοντας σε 1-2, ενώ ο Τσεκούρας ισοφάρισε με ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα του στο 56’. Ο Άρης όμως πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Τσομπανόπουλο στο 68ο λεπτό, αλλά ο Αστέρας απάντησε άμεσα με τον Τσεκούρα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το τελικό 3-3. Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα μπορούσαν να αποδράσουν με το διπλό αλλά ο Τσομπανόπουλος δεν βγήκε νικητής, σημαδεύοντας το δοκάρι του Μούτσιο δέκα λεπτά πριν την λήξη.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μούτσιος, Παναγιώτου, Ζούκας (65’ Γεωργίου, 84’ Γκουγκούδης), Λάππας, Σεσκλιώτης, Γ. Ντελάκος (78’ Κουβελάς), Καλόγηρος, Λουφόπουλος, Τσεκούρας, Σιδηρόπουλος, Κ. Ντελάκος.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Τσιράκογλου, Καρατζιώλης (50’ Καραγιώργος), Γ. Μπασδάνης, Δεδούσης, Απ. Μπασδάνης, Γεωργούλας, Κ. Μπασδάνης, Φ. Σκοπελίτης, Αλ. Σκοπελίτης, Αγγελής, Τσομπανόπουλος.
 
Αετός-Δόξα 3-0 α.α.
Την νίκη στα χαρτιά με 3-0 πήρε ο Αετός Κερασιάς κόντρα στην Δόξα Αερινού που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
 
Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής
Μακρινίτσα-Σκόπελος                        1-1 
Αστέρας-Άρης Μελ.                           3-3
Δάφνη-ΑΠΟΒ                                     4-0
Αίας Τρ.-Διαγόρας                              3-2
Άνθ. Γαζής-Ηρακλής Β.                      1-4
Πηλέας-Ν.Α. Νίκης                           2-1
Πανιώνιος-Ηρακλής Αγ.Θ.                4-1
Δήμητρα-Ορμίνιο                              7-1
*Αετός –Δόξα                                     3-0 α.α.
 
 
Η βαθμολογία της B’ Κατηγορίας
Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘ.  
1.Δήμητρα                   71
2.Ανθ.Γαζής                69       
             
3. Ηρακλής Β.             67               
4.Πανιώνιος                65       
5.Ν.Α Νίκης               58       
6.Άρης Μελ.               54       
7.Δάφνη                       54       
8.Αστέρας                   46       
9.Μακρινίτσα              45       
10.Σκόπελος               45       
11.Διαγόρας                41       
12.Πηλέας                   41       
13.Αίας Τρ. (-3)          40       
14. Αετός Κερασιάς    22
16. Ηρακλής Α.Θεοδ. 21       
15.ΑΠΟΒ                    18       
17.Ορμίνιο                  13       
18.Δόξα                       6         
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου