ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα στον αέρα

όλα-στον-αέρα-430958

Το γεγονός ότι η Νίκη δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και ακόμα και σε δυο ματς αν δεν κατέβει, έχει δημιουργήσει παράξενα σενάρια γύρω από τη συμμετοχή της στα εναπομείναντα παιχνίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυανόλευκη ΠΑΕ για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα ματς με Αναγέννηση Σερρών και Πόντιους Κατερίνης που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League 2, θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ για παλιές οφειλές προς παίκτες, το οποίο προς το παρόν ο Στράτος Γιδόπουλος αρνείται πεισματικά να το πληρώσει και όλα βρίσκονται στον αέρα.
Το να πιστέψει κανείς ότι τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω και θα δώσει τα χρήματα, όπως έκανε και στο παρελθόν, τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο. Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τελειώσει με την ομάδα και ότι αυτή τη φορά το να μη συνεχίσει είναι δική του και ξεκαθαρισμένη απόφαση. Βέβαια ποιος θα μπορούσε να τον πιστέψει από τη στιγμή που τα ίδια περίπου λόγια έχουν ειπωθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν για παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πάντα πίσω και πλήρωσε; Υπάρχει όμως για ακόμα μια φορά κίνδυνος, που μπορεί να μη στερήσει από τη Νίκη την κατηγορία, αλλά σίγουρα θα είναι ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για το γόητρο και την ιστορία της. Βέβαια κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα σε ένα τέτοιο σημείο, να μην κατέβει δηλαδή στα δυο εναπομείναντα ματς, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.    
«Εγώ τελείωσα. Δεν πληρώνω τίποτα», είναι αυτό που υποστηρίζει συνεχώς στους συνεργάτες του ο Στράτος Γιδόπουλος, την ώρα που και η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα δείχνει να ξεφεύγει. Το γεγονός ότι επτά ποδοσφαιριστές δεν επέστρεψαν στην ώρα τους από την άδεια του Πάσχα, δείχνει ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Μπορεί οι περισσότεροι να ήταν δικαιολογημένοι, αλλά διαφορετικά θα αντιδρούσαν σε περίπτωση που όλα έβαιναν καλώς και η διοίκηση είχε φροντίσει να τους κρατήσει «ζεστούς» έστω με ένα ποσό που θα έδειχνε καλή διάθεση από την πλευρά της απέναντί τους. Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι για παραπάνω από τρεις μήνες και ούτε για το Πάσχα δεν τους δόθηκαν κάποια έναντι.
Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να κάνουν όσο μπορούν υπομονή, είδαν τον Στράτο Γιδόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα να τους ρίχνει ευθύνες για την πορεία της ομάδας και για τους στόχους που δεν επιτεύχθησαν, κάτι που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια.
Ετσι βρίσκονται στην αναμονή για τις εξελίξεις χωρίς να μπορούν να γνωρίζουν το πόσο θα αντέξουν.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου