ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρυθμοί… play off

ρυθμοί-play-off-429052

Σε ρυθμούς play off έχει μπει ο Ολυμπιακός με προετοιμασία αλλά και αναμονή, αφού αύριο Παρασκευή 29 Απριλίου γίνεται η κλήρωση γι’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που θα αρχίσει στις 8 Μαΐου, ενώ αυτό το Σάββατο γίνεται και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι εξασφαλισμένη η Ευρώπη αν η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης έχει δηλώσει ότι “εδώ που φτάσατε πάμε για το κάτι παραπάνω στα play off», και μετά το φιλικό με τους Νέους την περασμένη Πέμπτη βλέπει διάθεση υπέρβασης από τους παίκτες στις προπονήσεις, ενώ τεστ αγωνιστικής ετοιμότητας θα είναι το φιλικό παιγνίδι που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Τύρναβο.

Για τη διαδικασία των αγώνων των πλέι οφ σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος επιστρέφουν από τιμωρία οι Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Γιακούποβιτς, από τραυματισμό ο Ρόκα και ο Βιθέντε Μόνχε και όλοι περιμένουν να δουν χρονικά πόσο μεγάλη θα είναι η απουσία του Χαβιέ Ουμπίντες.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το Πάσχα είδαν τον Βιθέντε Mόνχε να ανεβάζει στροφές και σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ, αν όχι στο Σαββατιάτικο φιλικό, από Δευτέρα θα… κλωτσήσει μπάλα. Όπως όλα δείχνουν, ο Aργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι 100% έτοιμος για το πρώτο ματς των πλέι οφ. Από την άλλη ο Ουμπίντες για τον οποίο έχει καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα συνεχίζει τη θεραπεία του και ουσιαστικά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει κι αυτός τα τελευταία παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Τα play off ξεκινούν Κυριακή 8/5, θα υπάρξουν αγώνες Τετάρτη 11/5, Κυριακή 15/5, Τετάρτη 18/5, Κυριακή 22/5 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25/5.

Στα πλέι οφ ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει τον Κώστα Καπετάνο που είναι εδώ και καιρό ξένο σώμα τον Αργεντινό Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ που είχε ολιγόλεπτες συμμετοχές και θεωρείται ήδη παρελθόν, ενώ την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να δει και ο Τικάο Κάρλος Μπερτόλντι που προς το παρόν προπονείται μόνος!

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου