ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Διπλά σε Ευρωλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ

στοίχημα-διπλά-σε-ευρωλίγκα-και-πρέμι-562547

Μετά το δύο στα δύο της στήλης από το πρόγραμμα της Πέμπτης, το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (05/04) επικεντρώνεται ξανά στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ που ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής απόψε με το Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» καλούνται να συνεχίσουν αλώβητοι τη σεζόν εντός συνόρων και στη μάχη που δίνουν για την επιστροφή τους στους τίτλους. Αυτή τη στιγμή είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, όμως με νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Σεν Μέρις» επιστρέφουν στην κορυφή αν και προσωρινά, αφού οι «Πολίτες» αντιμετωπίζουν την Μπράιτον στο Κύπελλο Αγγλίας το Σάββατο στις 19:30. Η Λίβερπουλ την Τρίτη (09/04) φιλοξενεί την Πόρτο στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το μυαλό υπάρχει εκεί και πως θα διαχειριστεί το ματς απόψε. Η Σαουθάμπτον θα αγωνιστεί δίχως τον Ινγκς (φορ), ωστόσο επιστρέφει ο Λονγκ (φορ). Ισως προφυλαχθεί ο Φαν Ντάικ από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποκόμισε μικροτραυματισμό στο ματς με την Τότεναμ.

Πέρσι έφυγε νικήτρια η Λίβερπουλ από το «Σεν Μέρις» με 2-0, πρόπερσι έμειναν ισόπαλες 0-0, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια στο «Ανφιλντ» για την Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον πήρε έναν βαθμό (0-0) και ηττήθηκε δύο φορές με 3-0. Μπορεί οι «Αγιοι» να πατάνε καλά αυτή την περίοδο, όμως περιμένουμε τη Λίβερπουλ συγκεντρωμένη, προσηλωμένη στον στόχο της και ψυχολογικά ανεβασμένη μετά τις τελευταίες νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη. Πάμε σε μία combo επιλογή για στοίχημα και το διπλό με under 3,5 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ευρωλίγκα

Τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, τέσσερις αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής (05/04), όμως τα αποτελέσματα της Πέμπτης έκαναν βαθμολογικά αδιάφορα τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η τελική 8άδα έχει «κλειδώσει», το μόνο που απομένει στις ομάδες το γόητρο. Ο Ολυμπιακός αποκλεισμός από τη συνέχεια, έπειτα από την κάκιστη πορεία του μετά τον Ιανουάριο, φιλοξενεί την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ.

Το κλίμα είναι περίεργο στους «ερυθρόλευκους», ψυχολογικά άδειος μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα και περιμένουμε μία Νταρουσάφακα η οποία θα έρθει στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις. Ψάχνει μία μεγάλη νίκη στο «σβήσιμο» της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα και μάλιστα την πρώτη φέτος εκτός έδρας. Δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό, πιθανό η Νταρουσάφακα να είναι κοντά σκορ. Πάμε στο διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων υπέρ των Τούρκων σε απόδοση 2.30.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου