ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βλέπει» Αιγινιακό …τον «βλέπουν» στα δύο επόμενα

βλέπει-αιγινιακό-τον-βλέπουν-στ-562658

Στο ερχόμενο παιχνίδι στη Νεάπολη με τον Αιγινιακό (Κυριακή 7/4 – 16.00) είναι στραμμένο το ενδιαφέρον του Βόλος ΝΠΣ, που θέλει τρεις από τους 7 βαθμούς που χρειάζεται για να στεφτεί πρωταθλητής …ενώ οι δύο επόμενοι αγώνες στην Πάτρα (Σάββατο 13/4) με την Παναχαϊκή και με Απόλλωνα Λάρισας (Τετάρτη 17/4) στον Βόλο θα είναι τηλεοπτικοί και πιθανότατα πανηγυρικοί…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει συνολικά 7 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές της Football League (θα φτάσει 60) και ακόμη και αν ο δεύτερος πάρει 5 νίκες θα είναι πάλι δεύτερος (φτάνει μέχρι 59)! Ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές ο Βόλος ΝΠΣ έχει 53 βαθμούς, έχοντας ως δεύτερο τον Απόλλωνα Λάρισας (44 β.) που θα φιλοξενήσει στον Βόλο, τρίτος είναι ο Πλατανιάς (43 β.) ενώ πιο πίσω είναι Εργοτέλης, Παναχαϊκή και Καλαμαριά με 40 και Κέρκυρα και Κισσαμικός με 37 β.

Με νίκη την Κυριακή στη Νεάπολη επί του Αιγινιακού ο Βόλος ΝΠΣ θα έχει ως επόμενους στόχους ή να κερδίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή ή τον Απόλλωνα στον Βόλο ή για πρώτη φόρα τον Ηρακλή. Αν καταφέρει και τα τρία θα είναι με μεγάλη διαφορά πρωταθλητής, αν και πρωταθλητής θα είναι και με μια επιτυχία αφού εκτός από το «τρίποντο» επί του Αιγινιακού έχει κι ένα ακόμη σίγουρο καθώς θα αντιμετώπιζε και τον Αήττητο.

Στην ΠΑΕ βόλος πάντως κοιτούν το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό που επιστρέφει από τιμωρία και ο Ντεντάκης που πλέον μετά από 2 ματς θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.

Τζουμαλάκης στη Νεάπολη

Για την 26η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (6-7/4) η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς και στον Βόλο θα βρεθεί ο Σερραίος Απόστολος Τζουμαλάκης που ήταν διαιτητής και στη νίκη του ΝΠΣ Βόλος στην Κρήτη επί του Κισσαμικού (1-2). Ο Απόστολος Τζουμαλάκης την Κυριακή (4 μ.μ.) στη Νεάπολη θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Κρυώνα επίσης από την ΕΠΣ Σερρών και Βασίλη Μάνο από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Εργοτέλη ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης του Συνδέσμου Αθηνών, ενώ σε αυτή ανάμεσα σε Πλατανιά και Κέρκυρα ο Κωνσταντίνος Κατοίκος του Συνδέσμου Αθηνών. Αύριο Σάββατο (6/4) γίνεται το ματς Ηρακλής – ΑΟΧ-Κισσαμικός.

27η και 28η στην tv

Για την ΠΑΕ Βόλος μετά τον Αιγινιακό στις δύο επόμενες αγωνιστικές (με την 28η να είναι και μεσοβδόμαδη) τα παιχνίδια της θα είναι και τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα κάμερες θα υπάρχουν στα ματς Παναχαϊκή – Βόλος ΝΠΣ (Σάββατο, 13/4, 15:00 (ΕΡΤ3)και Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 14/4, καθώς και στα Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Λάρισας Τετάρτη (17/4), 16:00 (ΕΡΤ3) και Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου(18/4). Αναλυτικά το πρόγραμμα σε 27η και 28η αγωνιστική:

27η αγωνιστική

Σάββατο (13/4)

15:00 Παναχαϊκή – Βόλος ΝΠΣ (ΕΡΤ3)

16:00 Σπάρτη – Δόξα Δράμας

16:00 Κέρκυρα – Ηρόδοτος

16:00 Αιγινιακός – Πλατανιάς

16:00 Εργοτέλης – Ηρακλής

Κυριακή (14/4)

15:00 Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

16:00 Απόλλων Πόντου – Α.Ε. Καραϊσκάκης

28η αγωνιστική

Τετάρτη (17/4)

16:00 Κέρκυρα – Σπάρτη

16:00 Ηρόδοτος – Αιγινιακός

16:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – ΑΟΧ-Κισσαμικός

16:00 Πλατανιάς – Παναχαϊκή

16:00 Βόλος ΝΠΣ– Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

16:00 Ηρακλής – Τρίκαλα

Πέμπτη (18/4)

16:00 Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου (ΕΡΤ3)

*Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν οριστεί τα τηλεοπτικά ματς, ωστόσο όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα. Βάσει του προγράμματος η 29η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου (ο Βόλος ΝΠΣ παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή) και η 30ή την Κυριακή 5 Μαΐου.

Αναβλήθηκε το ΔΣ της Football League

Απόφαση να αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΣ πήρε η Football League λόγω των εξελίξεων που αναμένονται με το θέμα της αναδιάρθρωσης. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίστηκε η Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε πως λόγω των εξελίξεων σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, η προγραμματισθείσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League για την Παρασκευή 5 Απριλίου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 14.30 στα γραφεία της Ενωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

2. Διάφορα θέματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου