ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμονή για την επόμενη μέρα στη Νίκη

αναμονή-για-την-επόμενη-μέρα-στη-νίκη-562680

Στο Πανθεσσαλικό επιστρέφει την Κυριακή η Νίκη και στην προτελευταία αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής παίζει με αντίπαλο τα Μετέωρα και με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη που έφερε και άλλες απώλειες!

Από το τελευταίο ματς προκύπτει τιμωρία για τους Βασίλη Ρόβα και Ανδρέα Ντινιωτάκη που αποβλήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Οικονόμο και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να μάθουν την ποινή που θα τους επιβληθεί και εκτός του ότι δεν παίζουν μεθαύριο με τα Μετέωρα και μετά θα μένει μόνο μια αγωνιστική η Νίκη πιθανόν να τους στερηθεί στο πιθανό πρώτο μπαράζ. Οι «κυανόλευκοι» αγωνιούν για την τιμωρία που θα τους επιβληθεί που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μεγαλύτερη για τον Ρόβα.

Τώρα την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τα Μετέωρα η οποία θα αρχίσει στις 16.00 θα διευθύνει ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Πέτρο Κανιούρα, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Λαθύρης βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής από την περσινή αγωνιστική περίοδο και έχει διευθύνει δύο φορές παιχνίδια της Νίκης. Φέτος το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στον Βόλο, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» είχαν νικήσει με 1-0 με γκολ του Βουκομάνοβιτς (25/11.2018) και πέρυσι την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας, στην οποία η Νίκη είχε επικρατήσει με 2-0 στις 21/1/2018.

Τα πιθανά μπαράζ

Για τη Νίκη απομένουν δύο ματς για τη λήξη του πρωταθλήματος με Μετέωρα και στην Κατερίνη με τον Πιερικό στο φινάλε και αν δεν γίνει κάποιο «θαύμα» θα ετοιμάζεται για μπαράζ που θα περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Πιθανοί αντίπαλοι της Νίκης είναι:

Από τον 1ο όμιλο ο Νέστος Χρυσούπολης, που είναι στο μείον ένα από την πρωτοπόρο Καβάλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καβάλα ……..60

2. Νέστος ………59

3. Πανσερραϊκός ……42

Στον 2ο η Τριγλία Χαλκιδικής, είναι δύο βαθμούς πίσω από τη Βέροια, που βρίσκεται στην κορυφή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέροια…………………………51

2. ΠΟ Τριγλιας…………………49

3. Άρης Παλαιοχωρίου……..48

4. Νίκη Αγκαθιάς……………..47

Και στον 3ο όμιλο πέντε ομάδες διεκδικούν ακόμη την πρώτη και τη δεύτερη θέση, οι Κρόνος Αργυράδων, Μακεδονικός Φούφας , Θεσπρωτός, Αχέρων και Ναυπακτιακός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κρόνος Αργυράδων…………..42

2. Μακεδονικός Φούφας ……….42

3. Θεσπρωτός…………………….41

4. Αχέρων Καναλακίου ………….41

5. Ναυπακτιακός Αστέρας ……….40

Ολες οι ομάδες είναι κατώτερες της Νίκης ενώ πιθανότερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των διπλών αγώνων μπαράζ είναι η 21η Απριλίου και η 5η Μαΐου, αφού στις 28/4 είναι το Πάσχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου