Επίσκεψη Παπαδούλη στην Αλλη Μεριά για Ολυμπιακό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-05, 15:01:27
Επίσκεψη Παπαδούλη στην Αλλη Μεριά για Ολυμπιακό

Τις εγκαταστάσεις της ομάδας του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου στην Αλλη Μεριά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, ο οποίος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συζήτησε για τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρό του Νίκο Τσεκούρα.

Ο κ. Παπαδούλης ανέφερε ότι: «Ο σημερινός δήμαρχος έχει εγκαταλείψει τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου, δείχνει ότι προσπαθεί να τον εκδικηθεί, οι υποδομές του καταρρέουν, ενώ τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αρχή δεν έβαλε ούτε μια πινελιά στις εγκαταστάσεις του».

«Βλέπω», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, «δεκάδες παιδιά να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου και ενώ μια αξιοπρεπής δημοτική αρχή θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για να τα βοηθήσει, η σημερινή δημοτική αρχή τα έχει εγκαταλείψει. Από την επόμενη των εκλογών, ως νέα δημοτική αρχή, θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να στηρίξουμε την ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης και να αφαιρέσουμε τα απαράδεκτα προνόμια που απολαμβάνουν ξενόφερτα σωματεία».

Τον Απόστολο Δ. Παπαδούλη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Οικονόμου Παναγιώτης, Καταρτζής Νίκος, Κιντά Ιωάννα, Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, Καράτσαλος Γιάννης, Πορλίγκη Δώρα και ο Σταύρος Σταμπουλής που είναι και υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=