ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλαξε η έδρα, αλλά μένει ίδιος ο στόχος

άλλαξε-η-έδρα-αλλά-μένει-ίδιος-ο-στόχος-562716

Αλλαγή έδρας έγινε χθες για τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, της προτελευταίας αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, αλλά ο στόχος για τους «ερυθρόλευκους» δεν αλλάζει και θέλουν άλλη μια νίκη προς την άνοδο, αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα δυναμικής με τον κόσμο!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, δεν θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας, αλλά στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Πιερικός.

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι η Υποεπιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του κυριακάτικου αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης» ανέφερε η ενημέρωση από τη βολιώτικη ομάδα που ποντάρει και σε μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου της που θα βρεθεί και στην Κατερίνη, αλλά και στην καλή προϊστορία που έχει στην Κατερίνη αφού σε αυτό το γήπεδο δεν έχει χάσει τα τελευταία 21 χρόνια!

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να κορυφωθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου στο προτελευταίο βήμα για την άνοδο.

Ολοι στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν τα δυο ματς με τον Αχιλλέα εκτός έδρας και στο Πανθεσσαλικό με τον Αλμυρό για να πανηγυρίσουν τον τίτλο και την άνοδο.

Για αυτή την Κυριακή πάντως το ενδιαφέρον όλων είναι στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα και εκατοντάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην Πιερία ενισχύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού στην προσπάθειά τους να κάνουν το ένα από τα δυο βήματα για να κλείσει θετικά αγωνιστικά η χρονιά του νταμπλ.

Οπως είναι γνωστό, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» διοργανώνει δωρεάν εκδρομή (δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2421062220) και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και αναμένεται σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής να πολλαπλασιαστούν, ενώ στην ανακοίνωση της διοίκησης σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την δωρεάν εκδρομή στην Κατερίνη, ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 7 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι από το Δημαρχείο Βόλου».

Ομως και οι Austrian Boys που σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού δίνουν δυναμικό «παρών» δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από το τελευταίο εκτός Βόλου για φέτος, σ’ ένα ματς καθοριστικής σημασίας για την ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί διοργανώνουν εκδρομή και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν μεταξύ αλλων τα εξής: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα στη Γ’ Εθνική. Ως η καλύτερη ομάδα όλων των ομίλων της Γ εθνικής, όπως ορίζει η ιστορία αυτής της ομάδας, παίκτες, διοίκηση και κόσμος, ενωμένοι και συσπειρωμένοι πάμε να οριστικοποιήσουμε την υπόθεση της ανόδου και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την Κυριακή θα γίνει η κάθοδος των «Αυστριακών», να γίνει άλλη μια φορά «ερυθρόλευκη» η πρωτεύουσα της Κατερίνης. Να γιορτάσουμε και να στείλουμε το μήνυμα σε όλη τη ποδοσφαιρική Ελλάδα: Επανερχόμαστε, ετοιμαστείτε, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και σήμερα 19:00-21:00 στον σύνδεσμό μας. Τιμή εκδρομής 10€. Την Κυριακή ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 12:30. Αναχώρηση στις 13:00 μπροστά από τον σύνδεσμο».

Αγωνιστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης περιμένει από τους παίκτες του σοβαρότητα και προσπάθεια και στα δυο ματς που απομένουν, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα έχει μια επιπλέον λύση καθώς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και ο Μανώλης Νικολακάκης.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα στην Κατερίνη (Κυριακή 7/4, 16.00) θα διευθύνει ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας που φέτος έχει διευθύνει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού στο ίδιο γήπεδο στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει 1-2 τον Πιερικό. Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου από την ΕΠΣ Ημαθίας και Θανάση Παπαδάκη, επίσης από την ΕΠΣΘ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου