ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Με combo νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

στοίχημα-με-combo-νίκες-για-παοκ-και-αεκ-565029

Από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (03/04) το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Λαμία, στις 21:30.

Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, βρίσκεται μία ανάσα από τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, ενώ θέλει απόψε το βράδυ να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες μετά τη νέα ήττα από τη Λάρισα (2-1) στο πρωτάθλημα, η βαθμολογική τους θέση κρίνεται επικίνδυνη. Στην 12η θέση, στο +1 από τα μπαράζ, στο +5 από τον απευθείας υποβιβασμό, ωστόσο είναι κοντά και σε μία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα και να πάρουν ένα σκορ διαχειρίσιμο στην Τρίπολη. Θα επιδιώξουν να ανεβάσουν ρυθμό και να σκοράρουν. Ο Αστέρας γνωρίζει πως στο ανοιχτό παιχνίδι μπορεί να την πατήσει, οπότε δύσκολο να πάρει από την αρχή πολλά ρίσκα. Βέβαια, μιλάμε για δύο διαφορετικά σύνολα, ποιοτικότερο αυτό του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε καλύτερη κατάσταση και περιμένουμε νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ. Το combo 1 με over 1,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.60 (υπό το φόβο να «κολλήσει» στο 2-0). Ένα παιχνίδι με πολλές Προσφορές Στοιχήματος*.

Προγνωστικά στοιχήματος στο ΑΕΚ – Λαμία

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, υποψιασμένη από τα πρόσφατα κατορθώματα των φιλοξενούμενων στο θεσμό. Απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό, έριξαν «βόμβα» με το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού με 1-0 για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Συγκροτημένη η Ενωση, έρχεται με φόρα και καθαρό μυαλό από το 4-0 επί του Παναιτωλικού. Η Λαμία θα επιδιώξει να ρίξει το ρυθμό, να μην πάρει υπάρξει μεγάλο σκορ και μπορούμε να κοιτάξουμε το combo 1 με under 3,5 σε απόδοση 1.65.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου