ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Νίκες για Μίλαν και Γκενκ

στοίχημα-νίκες-για-μίλαν-και-γκενκ-566658

Μετά το δεύτερο διαδοχικό απόλυτο της στήλης, το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (02/04) στον ΟΠΑΠ επικεντρώνεται στα μεγάλα πρωταθλήματα. Δίχτυα στην Α’ Ιταλίας, αλλά και στα πλέι οφ της Α’ Βελγίου.

Η Μίλαν φιλοξενεί στο Σαν Σίρο την Ουντινέζε με στόχο να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες που την έριξαν από την 3η θέση. Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν από τη συμπολίτισσα Ιντερ με 3-2. Η Ουντινέζε έρχεται από σημαντική νίκη 2-0 επί της Τζένοα στη μάχη που δίνει για την παραμονή και με τις Εμπολι, Σασσουόλο, ΣΠΑΛ να ακολουθούν, τρεις ομάδες με κοινούς στόχους ουσιαστικά, το ενδιαφέρον πέφτει στην επόμενη τριάδα αγώνων.

Εχοντας και καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα του Ούντινε, 5 νίκες, 3 ισοπαλίες στα 9 τελευταία παιχνίδια, στηρίζουμε τους «ροσονέρι» και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ. Το συνδυαστικό άσο με no goal προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά στοιχήματος – Πλέι οφ τίτλου στο Βέλγιο

Δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ τίτλου και καλύτερης ευρωπαϊκής θέσης στο Βέλγιο, με την Γκενκ να αντιμετωπίζει την Αντβερπ εκτός έδρας, ένα ματς που ξεχωρίζει από το πρωτάθλημα στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Οι «μπλε» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Αντερλεχτ με 3-0. Την ίδια ώρα, η Αντβερπ ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 από την Σταντάρ Λιέγης, παρότι προηγήθηκε 1-0.

Φέτος έχει δείξει καλύτερα στοιχεία εκτός έδρας, παρότι μπροστά στο κοινό της. Εκεί θα στηριχθεί και στα πλέι οφ για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Η Γκενκ διαθέτει καλύτερο υλικό, πιο έμπειρο και έχει πάρει κεφάλι για την κατάκτηση του τίτλου. Επιλέγουμε το διπλό της Γκενκ σε απόδοση 1.97

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου