ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Γ’ Εθνική και του… χρόνου ο ΓΣ Αλμυρού

στη-γ-εθνική-και-του-χρόνου-ο-γσ-αλμυ-567628

Εντυπωσιακός ο ΓΣ Αλμυρού του Κώστα Βελιτζέλου, που συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και εξασφάλισε την παραμονή του στη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τάσο Τσελεπή που σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 34 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος ο ΓΣΑ ήταν καταιγιστικός και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με σουτ του Τσελεπή μέσα από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Κοντοβά. Στο 36’ η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου έκανε το 2-0 και πάλι με τον Τσελεπή ο οποίος δέχθηκε την πάσα από τον Γκίκα και νίκησε τον Γεωργαντζά από το σημείο του Πέναλτι. Η νίκη για την ομάδα του Αλμυρού κλείδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τσελεπή να χρίζεται για 3η φορά σκόρερ στο παιχνίδι σκοράροντας έπειτα από σέντρα του Μπαρούτα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 4ο τέρμα με τον Γκίκα αυτή την φορά που πήρε την πάσα από τον Αλεξανδρή από τα πλάγια συγκλίνοντας προς τα μέσα και τελείωσε επιτυχώς τη φάση διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια λόγο και της έκτασης του σκορ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Αλμυρό να δημιουργεί άλλη μια ευκαιρία με τον Δημηνά στο 60’ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΓΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0

Σκόρερ: (13’, 36’, 45’ Τσελεπής, 52’ Γκίκας)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Βέργος, Αλεξανδρής (72’ Λουκάς), Γκίκας (58’ Καλαμίδας), Κοντοβάς, Τσελεπής (60’ Δημηνάς), Αναστασίου (70’ Ματθαίου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Τζιλός, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (46’ Τσιχαράπης), Κρανιώτης (65’ Μαυροδήμος), Τεντολούρης Απ., Ξέρας (55’ Τσιάτας), Τσιμπούκας (46’ Κωτσοβός), Καρβούνης, Κόκκινος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου