ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε ο Θησέας και μπαίνει σε περιπέτειες

ηττήθηκε-ο-θησέας-και-μπαίνει-σε-περιπ-567642

Δεν τα κατάφερε ο Θησέας που ηττήθηκε με 3-1 από τον Πιερικό στην Κατερίνη και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κατακτώντας έστω ένα βαθμό.

Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά, και μετά το δεκάλεπτο επέβαλε πλήρως το ρυθμό του απέναντι στον Θησέα, χάνοντας ευκαιρίες με τους Κωστόπουλο (9’), Μπουζούκη (11’) ενώ είχαν δοκάρι με τον Σόουζα στο 28’ και διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Τουλίκα και Κωστόπουλο στο 30’. Η ομάδα της Κατερίνης προηγήθηκε στο 36’ με τον Μπουζούκη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σεχολάρι έκανε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπόρα.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να αντιδράσουν αλλά ο Λαζαρίδης στο 58’ και ο Τοπουζλής στο 61’ σταμάτησαν τα σουτ του Τσιουρή. Το γκολ του Λαμπίρη στο 75’ ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι, με τον Πιερικό να διαχειρίζεται το 3-0 στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 85’ με τον Γιαουπλάρι. Ο Θησέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 90’ ο Ζάχος αποχώρησε τραυματίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΗΣΕΑΣ 3-1

Σκόρερ: (36’ Μπουζούκης, 45’ πέν. Σεχολάρι, 75’ Λαμπίρης-85’ Γιαουπλάρι)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Κωστόπουλος (61’ Κυπαρίσσης), Τουλίκας, Τσιούχας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Αλσίνο, Σεχολάρι (82’ Μπατσαράς), Μηλιώτης (74’ Ναρίνογλου), Μπουζούκης (46’ Λαμπίρης).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Λάκης Μπακάλης): Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (82’ Ζάχος), Γιαουπλάρι, Δίντσης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (80’ Βαν Ντε Γουΐχε), Μπόρας (83’ Φραγκογιάννης), Οικονόμου, Τσιουρής, Νιαώτης (63’ Χατζησταμάτης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου