ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Λίγη» στην Τσαριτσάνη η Νίκη έμεινε στο 0-0 με τον Οικονόμο

λίγη-στην-τσαριτσάνη-η-νίκη-έμεινε-σ-567666

Το ένστικτο της… σωτηρίας επικράτησε χθες αυτού της απ’ ευθείας ανόδου, έστω και υπό προϋποθέσεις, με την Νίκη Βόλου να πετά δύο βαθμούς στην Τσαριτσάνη και να λέει αντίο στην 1η θέση, στην οποία ισοβαθμούσε με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην 24η αγωνιστική η Νίκη ήταν λίγη και λύγισε στο βάρος του πρωταθλητισμού σε ακόμη ένα παιχνίδι, και πλέον περιμένει ένα θαύμα στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές, αφού πέραν από νίκες στα παιχνίδια με Μετέωρα και Πιερικό θα πρέπει να περιμένει και μία ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στις αναμετρήσεις με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΓΣ Αλμυρού.

Οι κυανόλευκοι έμειναν να διαμαρτύρονται για τη φάση του 59ου λεπτού, όταν ο διαιτητής Μαρόπουλος από τη Θεσσαλονίκη έκλεισε τα μάτια σε χέρι – πέναλτι αμυνόμενου του Οικονόμου κι από κει και πέρα παρά τις «ενέσεις» από τον πάγκο δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο γκολ.

Οι καλύτερες φάσεις

Μετά από ένα χαμένο δεκάλεπτο η Νίκη δεν κατάφερε να πει ευχαριστώ στο λάθος των γηπεδούχων, όταν ο Τσακάλι γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα Νούσια, με τον Μαντζίρη να πετάγεται στην πορεία της, αλλά ο έμπειρος πορτιέρε απομάκρυνε σε πλάγιο.

Για τους γηπεδούχους σουτ του Καραλούλη στο 17’ μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Αποστολίδης, με τους κυανόλευκους να απειλούν για πρώτη φορά στο 19’, όταν από σέντρα του Μέτσε ο Καρτσαμπάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μετά από ένα λεπτό η άμυνα της Νίκης πιάστηκε στον ύπνο, με τον πρώην μέσο των κυανόλευκων Χάμο, να αποτυγχάνει να νικήσει τον Αποστολίδη, που απέκρουσε για να καταλήξει η μπάλα στον Μούλτσια, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδειξε την κλάση του.

Νέα χαμένη ευκαιρία για την Νίκη στο 23’ με το σουτ του Ιορδανίδη όμως μέσα από την περιοχή να μη βρίσκει στόχο, περνώντας λίγο άουτ και δίπλα από το δεξί κάθετο, με την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος να καταγράφεται στο 28’, όταν εκτέλεση φάουλ του Κέρι πέρασε δίπλα από το δεξί «γάμα».

Χωρίς να έχει ευκαιρίες παρά μόνο την ανούσια κατοχή της μπάλας η Νίκη διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 59’ με τον Παπαδόπουλο να σεντράρει από αριστερά και την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου ποδοσφαιριστή του Οικονόμου, με τον ρέφερι Μαρόπουλο να μην συγκινείται από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, για να «κιτρινίσει» τον Τσεμπερίδη λόγω «γαλλικών».

Με το σκηνικό να παραμένει ίδιο ο Οικονόμους, που αρκούνταν στην ισοπαλία θέλησε να ξεμυτίσει αλλά δεν απείλησε με το σουτ του Γαλάνη στο 74’, με τον νεοεισελθόντα Ντινιωτάκη στη συνέχεια να κάνει σόλο επίθεση από τα δεξιά για να σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ στο 77’, ενώ στο 80’ σουτ του Κέρι μπλόκαρε ο Νούσιας.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Καρτσαμπάς πέρασε δίπλα στον Μαντζίρη στην επίθεση, με τον Καντούτση να αντικαθιστά τον Μέτσε, αλλά το τρικ του Ντόστανιτς δεν έπιασε τόπο, όπως είχε γίνει στην Αμφισσα με τον Φωκικό και έτσι η Νίκη έμεινε στο 0-0 μέχρι το φινάλε.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ-ΝΙΚΗ 0-0

Γ’ Εθνική – 24η Αγωνιστική

Γήπεδο: Γ. Μητσιμπόνας

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Χατζής, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης, Μουλτσιάς (81’ λ.τρ. Κατσαμάγκας), Μπαλογιάννης (92’ Μπουμπουνάρας), Γανός (62’ Γκαμπέτας).

ΝΙΚΗ: Αποστολίδης, Μετούσι (71’ Ρόβας), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Τσεμπερίδης (64’ Τσιώλης), Μέτσε (86’ Καντούτσης), Κέρι, Δεμηρτζόγλου (64’ Ντινιωτάκης), Ιορδανίδης, Μαντζίρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου