ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tέταρτη στον κόσμο στην επαγγελματική πυγμαχία η Λιναρδάτου

tέταρτη-στον-κόσμο-στην-επαγγελματική-569130

Μια βδομάδα μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της Χριστίνας Λιναρδάτου στην ελληνική επαγγελματική πυγμαχία η βαθμολογία της στην παγκόσμια κατάταξη έρχεται να αποδείξει το κορυφαίο γεγονός της απόκτησης του τίτλου της WBO.

Ο τίτλος της WBO συγκαταλέγεται στους 4 κορυφαίους του πλανήτη μαζί με τις εξίσου κορυφαίες ομοσπονδίες WBC, IBF και WBA και ακολουθεί η κορυφαία ομοσπονδία της Ευρώπης EBU στην οποία έχει υπαχθεί ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας της Ελλάδας.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου αθλήτρια του Μανώλη Λαβδάκη του Perseas Club μετά την επιτυχία της εκτινάχθηκε στην τέταρτη θέση στα παγκόσμια rankings. Ο κορυφαίος αγώνας στον οποίο κέρδισε την Καναδή Kandi Wyatt πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι στη διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη GODS OF WAR υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας με πρόεδρο το Γιώργο Στεφανόπουλο και σουπερβάιζορ της WBO την κ. Μάριον Παλατιν και ομάδα διαιτητών της WBO.

Το θεαματικό νοκ άουτ της Χριστίνας που της χάρισε τον παγκόσμιο τίτλο WBO σημειώθηκε στον 6ο γύρο σε μια σκληρή αναμέτρηση μεταξύ των δύο γυναικών και ξεσήκωσε τους θεατές. Μετά από αυτή την επιτυχία της Λιναρδάτου κάθε της αναμέτρηση θα αποτελεί πλέον για τα πυγμαχικά δεδομένα γεγονός που θα τραβά το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Πηγή: zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου