ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη «έξοδος» για τον Θησέα

δύσκολη-έξοδος-για-τον-θησέα-569417

Στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό αγωνίζεται σήμερα (16.00) ο Θησέας, σε μια δύσκολη έξοδο… στην 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του 4ου ομίλου με την ομάδα της Αγριάς να θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να «κλειδώσει» την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης πέραν των γνωστών απουσιών του Αρκάδιου Δημητριάδη και του Μάριου Φουρκιώτη (τραυματίες), Πέτρου Αγιασιώτη (στρατευμένος), σήμερα θα έχει περισσότερες λύσεις στην άμυνα, αφού επιστρέφουν δύο στόπερ που απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Πρόκειται για τους Λευτέρη Γιαουπλάρι και Ερρίκο Βαν Ντε Γουίχε. Ο πρώτος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες στο εκτός έδρας ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, την οποία εξέτισε, ενώ ο άλλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και δηλώνει 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Για το σημερινό ματς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νικος Κοτζαθανάσης, Θάνος Μπόρας, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Μετά το σημερινό τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος για τον Θησέα είναι:

25η αγωνιστική (7/4-16.00): ΑΟ Σελλάνων – Θησέας Αγριάς

26η αγωνιστική (14/4-16.00): Θησέας Αγριάς -ΑΟ Στυλίδας

Ο Πιερικός, με 29 βαθμούς δίνει κι αυτός τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Κατερίνη ορίστηκε ο Μιχάλης Μιχούλιας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τάσο Φράγιο και Τάσο Σιανίδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Πέλλας. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του Θησέα που «σφυρίζει» ο Μιχούλιας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου