ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Γκολ σε Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Ιταλίας

στοίχημα-γκολ-σε-πρέμιερ-λιγκ-και-α-ι-570305

Εντονη δράση στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (30/03) στον ΟΠΑΠ, οι κατηγορίες της Αγγλίας γεμίζουν το πρόγραμμα, αλλά και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η στήλη θα επικεντρωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και την Α’ Ιταλίας.

Εκκίνηση από την Αγγλία και στο ματς με ώρα έναρξης στις 17:00, όπου η Λέστερ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν πάρει τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Η Λέστερ σημείωσε τρεις νίκες στο πρόσφατο καρέ αγώνων, ενώ εμφάνισε έξι διαδοχικά over και goal/goal.

Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ Σίτι στις αρχές Μαρτίου, όμως ηττήθηκε μόλις με 1-0, με τα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν να μαζεύει τέσσερις βαθμούς. Νίκη 2-0 στο Χάντερσφιλντ, ισοπαλία 2-2 με τη Νιούκαστλ εντός έδρας. Περιμένουμε εξίσου γρήγορο ρυθμό στο ματς και γκολ, με το over να βρίσκεται σε απόδοση 1.70.

Στοίχημα στο Σαμπντόρια – Μίλαν

Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας στην Α’ Ιταλίας, το σημαντικότερο από το κουπόνι στοιχήματος στο δεύτερο σκέλος της 29ης αγωνιστικής, είναι το Σαμπντόρια – Μίλαν. Σερί θετικών εμφανίσεων από τη Μίλαν πριν τη διακοπή, αήττητο από τον Δεκέμβριο με διαδοχικές νίκες, το οποίο ολοκληρώθηκε στο ντέρμπι με την Ιντερ και την ήττα 3-2. Την ίδια αγωνιστική, η Σαμπντόρια επικράτησε με το βαρύ 5-3 της Σασσουόλο για την 3η νίκη στο πρόσφατο καρέ.

Αμφότερες θα επιστρέψουν από τη διακοπή «διψασμένες» για τους… λόγους τους! Δύο ομάδες με πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, ικανές να δημιουργήσουν φάσεις και να σκοράρουν. Σε απόδοση 1.75 το goal/goal, το επιλέγουμε.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου