ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η himera sailing school στον αγώνα της Υδρας

η-himera-sailing-school-στον-αγώνα-της-υδρας-571571

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική ομάδα της himera sailing school, με έδρα τον Βόλο, τις ιστιοπλοϊκές υποχρεώσεις της για το 2019 συμμετέχοντας στον αγώνα της Υδρας 23-25 Μαρτίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και αποτελεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου πανελλαδικώς, συγκεντρώνοντας 50 σκάφη.

Η ομάδα απαρτιζόμενη από μέλη των αγωνιστικών της τμημάτων συμμετείχε με το σκάφος «Αναξ» καταλαμβάνοντας την 10η θέση σε σύνολο 24 σκαφών στην κατηγορία performance και την 1η θέση στην επιμέρους κατηγορία performance 3 σε σύνολο 9 σκαφών.

Την ομάδα, στην οποία συμμετείχαν ιστιοπλόοι από Βόλο, Λάρισα και Καρδίτσα, αποτέλεσαν οι Νίκος Μυθης, Γιώργος Παπαντωνίου, Στέφανος Αναστασίου, Μαρίλια Παπαθεοχάρη, Αγγελική Μπουρούση, Αποστόλης Πλάκας με κυβερνήτη τον Νίκο Αναγνώστου, αποδεικνύοντας ότι η ιστιοπλοΐα μπορεί να αποτελέσει δραστηριότητα ακόμα και για όσους δεν έχουν την τύχη να ζουν σε παραθαλάσσιες πόλεις.

Παράλληλα ενόψει έναρξης του πρώτου αγωνιστικού τμήματος της χρονιάς στις 6/4, η himera sailing school διοργανώνει την παρουσίαση αγωνιστικής ιστιοπλοΐας τη Δευτέρα 1/4 στις 19:30 στο καφέ 4 Εποχές (Σ. Σπυρίδη – Τ. Οικονομάκη) η οποία είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη σχολή και τα προγράμματά της μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου