ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τελική ευθεία για τρεις νίκες

τελική-ευθεία-για-τρεις-νίκες-571641

Στην τελική ευθεία… μπαίνει η Νίκη Βόλου για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη, όπου για την 24η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Οικονόμο θέλοντας άλλη μια νίκη, όπως και στις δυο επόμενες ώς τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην επόμενη (7/4 – 4μ.μ.) 25η του πρωταθλήματος η Νίκη παίζει στο Πανθεσσαλικό με τα Μετέωρα, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 14 Απριλίου θα παίξει στην Κατερίνη με τον Πιερικό, αλλά τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται μόνο στο κυριακάτικο ματς.

Ετσι χθες με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και στο προπονητικό πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Βουκομάνοβιτς, ο οποίος θα ξαναμπεί σταδιακά στις προπονήσεις στο τέλος της άλλης εβδομάδας και όλα δείχνουν πως εκτός από το ματς της Κυριακής θα χάσει κι αυτό με τα Μετέωρα που είναι το τελευταίο έδρας για τη Νίκη…

Με αποφασιστικότητα

Για την τελική ευθεία ώς την άνοδο η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου καθώς έμειναν μόνο οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις.

Αυτό που δεν έλειψε ποτέ από την ομάδα μας ήταν η αποφασιστικότητα και το πάθος για την κατάκτηση της νίκης. Περιβάλλουμε πάντοτε με απόλυτη εμπιστοσύνη τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το τεχνικό επιτελείο.

Μέσα στο γήπεδο έχουμε κατακτήσει 62 παλικαρίσιους βαθμούς, καταγράφοντας θεαματικές επιδόσεις, μετουσιώνοντας την κεντρική και κυρίαρχη ιδέα της ομάδας μας: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο!!!».

Τηρούμε απαρέγκλιτα το ευ αγωνίζεσθαι και το μόνο που θέλουμε είναι τη στήριξη του κόσμου μας.

Θα είμαστε όλοι εκεί να ζήσουμε μαζί τις επιτυχίες, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Η προϊστορία

Εναν ολόκληρο γύρο συμπληρώνει στον πάγκο της Νίκης την Κυριακή ο Ντόστανιτς που ξεκίνησε με τεσσάρα στο πρώτο ματς με τον Οικονόμο ο οποίος στο ματς του α΄γύρου έχασε το αήττητο που είχε στα εκτός έδρας ματς. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά επτά φορές, όλες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Β’ Εθνική το καλοκαίρι του 2012 στον τελευταίο αγώνα των playoffs με τον Οικονόμο μετά το 0-0 στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 8 Ιουλίου του 2012.

Ολες οι αναμετρήσεις Νίκης – Οικονόμου:

27/11/11: Οικονόμος-Νίκη 0-0

11/3/12: Νίκη-Οικονόμος 2-1 (7’ Πουλάκος, 17’ Παυλίδης – 33’ Νικούλης)

28/6/12: Οικονόμος-Νίκη 1-0 (4’ πέν. Μπανούσης)

8/7/12: Νίκη-Οικονόμος 0-0

20/12/15: Οικονόμος-Νίκη 0-2 (62’ Μπαλαράμπε, 69’ Ελευθεριάδης)

15/5/16: Νίκη-Οικονόμος 1-1 (67’ Ελευθεριάδης – 18’ Σενκάι)

9/12/18:Νίκη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-0 (41’Καντούτσης, 77’,84΄ Κέρι Λόρι, 90’Τζιώρας)

Ο Μαρόπουλος στην Τσαριτσάνη

Το κυριακάτικο παιχνίδι της Νίκης την Τσαριτσάνη για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Οικονόμο ορίστηκε να διευθύνει ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Μαρόπουλος είναι στους πίνακες διαιτητών από την περίοδο 2013-14, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 12 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, κανένα ωστόσο της Νίκης. Ουδέποτε στο παρελθόν ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει ματς των «κυανόλευκων», ενώ συνολικά έχει «σφυρίξει» στη καριέρα του σε 31 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και έξι της Φούτμπολ Λιγκ (τις περιόδους 2016-17 και 2017-18 ήταν στους πίνακες διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Νικόλαο Τυριακίδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ολοι οι διαιτητές στον 4ο όμιλο (24η αγωνιστική)(4 μ.μ.)

Πιερικός – Θησέας Αγριάς

Μιχούλιας, Φραγιός, Σιανίδης (Μακεδονίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Φωκικός

Μπουρουζίκας, Καραγιάννης, Δεδικούσης (Λάρισας)

Μετέωρα – Στυλίδα

Νέος, Τσαντάς, Πάνος (Ηπείρου)

Αστέρας Ιτέας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Αθανασίου, Παπαδημητρίου, Μάνος (Άρτας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου

Μαρόπουλος, Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Αλμυρός – Απόλλων Μακρυχωρίου

Παπακωνσταντίνου, Καλύβας (Φθιώτιδας), Παραφέστας (Λάρισας)

Χωρίς αγώνα κερδίζει (0-3 την ΑΣΑ ) ο ΑΟ Σελλάνων.

Το μπάσκετ με Γέφυρα

Η μπασκετική Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της (Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:00) για να αντιμετωπίσει την ισόβαθμη ομάδα του Κ.Σ. Γέφυρας, σε έναν αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα τελικού.

«Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, στον σημαντικότερο ίσως αγώνα της χρονιάς.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει απλά προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

Στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Ολοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Για τη Νικάρα, την ομαδάρα

όπου κι αν παίζει θα είμαι κι εγώ μαζί

γιατί μονάχα αυτή η ομάδα

μου ομορφαίνει τη ζωή…

* Γενική είσοδος ΔΩΡΕΑΝ (προαιρετική οικονομική ενίσχυση)

** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης Βόλου απευθύνει με ανακοίνωσή του το Blue Club. Παράλληλα τονίζει την κρισιμότητα του αγώνα μπάσκετ και καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Η ανακοίνωση: «Αλλη μια σημαντική Κυριακή πλησιάζει για την ομάδα μας τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για το μπάσκετ. Καλούμε όλο τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να στηρίξει αυτά τα δυο αθλήματα. Βέβαια θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην τονίσουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού στο μπάσκετ όπου είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Ημερίδα ακαδημιών στίβου από τη Νίκη

Με πρωτοβουλία του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», θα διεξαχθεί ημερίδα ακαδημιών αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου, ώρα 11.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (κεντρικό γήπεδο).

Οι αγώνες διοργανώνονται με σκοπό οι μικροί αθλητές να χαρούν τη συμμετοχή σε ένα αθλητικό δρώμενο, γιορτή του αθλητισμού και να ανταποδώσει το τμήμα την πρόσκληση σε συλλόγους εκτός νομού που έχουν τιμήσει το τμήμα, με αντίστοιχες προσκλήσεις σε αγώνες, στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Τέτοιες πρωτοβουλίες ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών, αυτοεκτίμησης, αυτογνωσίας και παράλληλα, αποτελούν μια ευκαιρία για τους προπονητές, να εκτιμήσουν την πρόοδο των μικρών αθλητών .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου