ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίστη ανόδου …3 βήματα πριν το τέλος

πίστη-ανόδου-3-βήματα-πριν-το-τέλος-571653

Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα, με πληρότητα και πίστη για τρεις ακόμη νίκες που δίνουν άνοδο επιστρέφει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό θέλοντας τον κόσμο στο πλευρό του στα τρία ακόμη βήματα που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με στόχο πάντα να κόψει πρώτος το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητής στον 4ο όμιλο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό, ενώ θα απομένουν τα ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας (7/4) και τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 14 Απριλίου στον Βόλο.

Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το τρία στα 3 για να γίνει το 11 στα 11 προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν μαζικά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με στόχο την επίτευξη της ανόδου… «Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της ομάδας μας να αποδείξει ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό τη δυναμική του και ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες… Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης μίας εξαιρετικής και δύσκολης πορείας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Την Κυριακή με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν κανονικά οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Αρης Λώττας και Κώστας Φλίγκος που εξέτισαν ποινές καρτών στην 23η αγωνιστική στο 0-3 άνευ αγώνα με την ΑΣΑ , ενώ για το παιχνίδι της 31ης Μαρτίου είναι ο.κ. και οι Αστέριος Γιακουμής και Αντώνης Ζγκούρι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι και μόνο ο Μανώλης Νικολακάκης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει και από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό.

«Ολοι οι δρόμοι Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

«Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Φωκικό. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι και με μία φωνή θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας με σκοπό την επίτευξη του στόχου μας».

Προϊστορία

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε φέτος στην Άμφισσα που είχε απώλεια με τον γκολκίπερ Βαγγέλη Παπαδόπουλο να πιάνει τα άπιαστα και την βολιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι του Λώττα στο τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Αμφισσα τον Φωκικό το 1996 για την Γ΄ Εθνική 1-2 με γκολ των Φάνη Βαλιανάτου και Γιώργου Καραμίχαλου, ενώ έχει «λευκές» ισοπαλίες έδρας και τελευταίο ματς μεταξύ των δυο ομάδων στον Βόλο το 2015 για τη Β΄ Εθνική και ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 με γκολ του Σκοπιανού Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.

Τα ματς του Ολυμπιακού με τον Φωκικό ήταν:

3/12/95(Γ) Ολυμπιακός-Φωκικός 0-0

24/3/96(Γ) Φωκικός-Ολυμπιακός 1-2 (60΄Αναγνωστόπουλος- 22΄Βαλιανάτος, 52΄Καραμίχαλος)

21/1/07(Δ) Ολυμπιακός-Φωκικός 3-0 (45΄Σαχπατζίδης,55΄Γκάγκας,81’Κάϊας)

20/5/07(Δ) Φωκικός-Ολυμπιακός 2-1(14΄Παπανικολάου,36΄Μπαιρακτάρης- 35΄Γεωργατζιάς)

7/10/12(Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 0-0

24/2/13(Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 0-0

26/10/13 (Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 1-0 (63’ Πινδώνης)

2/2/14 (Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 2-2 (10’ Άλβαρεθ, 81’Φράγκος-40’Γκούρμα,86’Πινδώνης)

4/1/15 (Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 1-1( 70’Καλλέργης-64’ πεν. Δ.Διαμαντόπουλος )

22/3/15 (Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 1-0 (23’ Μπαλτοβαλίεφ)

9/12/18 (Γ) Φωκικός – Ολυμπιακός 1-1 (80’Μεγάλος- 90’πεν. Λώττας)

Ο Μπουροζίκας στο Πανθεσσαλικό

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό την Κυριακή 31/3 στις 16.00 θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουροζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Μπουροζίκας είναι νέος διαιτητές στους πίνακες, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά που «σφυρίζει» στην Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το έκτο παιχνίδι, ενώ φέτος έχει διευθύνει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στο Πανθεσσαλικό (1/12/2018). Την Κυριακή ο Μπουροζίκας θα εχει βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γρηγόρη Δεδικούση επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Κάλεσμα των Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία καλούν τα μέλη τους να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στις 16:00. Φοράμε τα κατακόκκινα μπλουζάκια μας, παίρνουμε τα ερυθρόλευκα κασκόλ μας και δίνουμε παλμό με τα συνθήματά μας στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στους τρεις βαθμούς και ακόμα πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Ο σύνδεσμος διαθέτει προς πώληση εισιτήρια των 7€. Ο σύνδεσμος μας θα είναι ανοιχτός σήμερα Παρασκευή 19:00-21:00 καθώς και την Κυριακή από τις 14:00.

ΥΓ1: Κ. Βασιλειάδη λέμε όχι στην αναδιάρθρωση από φέτος και θέλουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει στην Β’ Εθνική, όπου δικαιωματικά το κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο.

ΥΓ2: Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει μάθει από πολέμους εναντίον του στο παρελθόν και έχει αποδείξει ότι δεν λύγισε στιγμή. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε, όποιον πολεμάει τον Ολυμπιακό Βόλου, πώς θα μας βρει εναντίον του, όλους μαζί ενωμένους σαν μια γροθιά. Συνεχίζουμε ενωμένοι όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας και θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου