ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανένα φως στο τούνελ

κανένα-φως-στο-τούνελ-430958

Δίχως να υπάρχει φως στο τούνελ συνεχίστηκε και η χθεσινή μέρα για την ομάδα της Νίκης Βόλου και αυτό που ανησυχεί είναι το αύριο του συλλόγου. Ο Στράτος Γιδόπουλος με την τελευταία του ανακοίνωση κάνει λόγο για αχαριστία, βάλλοντας κατά των οργανωμένων, που ζητούν με την σειρά τους αποχώρηση του κυανόλευκου παράγοντα ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του.
Το κλίμα αβεβαιότητας είναι γνώριμο και διαρκές πάνω από το κυανόλευκο στρατόπεδο με παίκτες και τεχνική ηγεσία να έχουν αναχωρήσει από την περασμένη Τρίτη για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όπου και θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες πλάι στις οικογένειές τους.
Η επιστροφή τους υπολογίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, αλλά δεν είναι ακόμη βέβαιο ποιοι και πόσοι από αυτούς θα επιστρέψουν μιας και στο μυαλό αρκετών βρίσκεται η λύση της προσφυγής.
Μέχρι σήμερα στους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές οφείλονται μισθοί τριών μηνών, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση από την πλευρά του μεγαλομετόχου να προχωρήσει σε εξοφλήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δική τους αγωνία και η προχθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος ανέφερε στο τι έχει πράξει μέχρι σήμερα ο ίδιος για την ομάδα της Νίκης και πόσα έχει ξοδέψει, αλλά όχι τι προτίθεται να κάνει, αφήνοντας έτσι με το ερωτηματικό τόσο τους παίκτες, όσο και τον κόσμο της ομάδας. Από την μεριά τους οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν την αποχώρηση του Στράτου Γιδόπουλου δίχως να υπάρχει αναφορά στην επόμενη μέρα.
Αγωνιστικά η Νίκη Βόλου έχει ακόμη δύο παιχνίδια να δώσει για να ολοκληρωθεί και η φετινή σεζόν, η οποία αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς καταλήγει, αφού το καλοκαίρι έγινε λόγος για άνοδο, ωστόσο η Νίκη ούτε στα μπαράζ δεν κατάφερα να πάει έχοντας θεωρητικά το ευκολότερο έργο από άλλες χρονιές κόντρα σε ομάδες που δεν αποτελούν φόβητρο και βαριά χαρτιά στο πρωτάθλημα.
Η φετινή χρονιά μπορεί να κρίνεται ως αποτυχημένη, αλλά αυτό που καίει είναι περισσότερο η επόμενη μέρα και το πώς θα μπορέσει η Νίκη να ανακάμψει αγωνιστικά και να βρει διοικητική ηρεμία, ώστε να σχεδιαστεί πλέον σε νέες βάσεις η νέα χρονιά. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει εάν η πλευρά του Στράτου Γιδόπουλου δεν ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να κάνει με τις μετοχές που έχει στα χέρια του.
Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται η επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στις υποχρεώσεις.
Μέχρι σήμερα σε προσφυγή έχει προχωρήσει ο Αντώνης Σωτρίνης, κάνοντας την αρχή για του κυανόλευκους. Στη συνέχεια από την ομάδα της Νίκης αποχώρησε και ο Σταμάτης Καλαμιώτης, με τον αμυντικό της ΑΕΚ όμως να μην καταθέτει προσφυγή. Οι δύο αυτές περιπτώσεις πάντως είναι χαρακτηριστικές του κλίματος και της διάθεσης που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Για τη Νίκη απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει αρχικά τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών εκτός έδρας αλλά και την ομάδα των Ποντίων Κατερίνης στο Παντελής Μαγουλάς. Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις θα δοθεί στις 8 Μαΐου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου