ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβλημα Ουμπίντες

πρόβλημα-ουμπίντες-443623

Αρκετές επιστροφές άλλα και μια σημαντική απουσία θα έχει στα play off ο Ολυμπιακός Βόλου που θα μπει από τις 8 Μαΐου στη διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που μπορεί να είναι εξασφαλισμένη και πριν το ξεκίνημα αν στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Ενώ επιστρέφουν “καθαροί” από κάρτες οι Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Γιακούποβιτς, αναμένεται να είναι έτοιμος ο Βιθέντε Μόνχε που ήταν τραυματίας και να μην έχει πρόβλημα ο Μανουέλ Ρόκα, δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις του Χαβιέ Ουμπίντες, καθώς έδειξαν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε έως έξι εβδομάδες.

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν εκτιμήσεις για πρόβλημα στον μηνίσκο του ιατρικού επιτελείου για τον τραυματισμό του Αργεντινού ο οποίος αποχώρησε στο 13’ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τελικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν πως υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε ως έξι εβδομάδες, χάνοντας τα play off.

Τα play off ξεκινούν Κυριακή 8/5,θα υπάρξουν αγώνες Τετάρτη 11/5, Κυριακή 15/5, Τετάρτη 18/5, Κυριακή 22/5 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25/5 με τον Ουμπίντες να ελπίζει να προλάβει ίσως τα δυο τελευταία ματς, αφού ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου υποβάλλεται σε εντατική καθημερινή θεραπεία.

Πάντως ενώ ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης δηλώνει ότι “εδώ που φτάσατε πάμε για το κάτι παραπάνω στα play off», το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων μετά τη χθεσινή διπλή προπόνηση σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στην ομάδα Νέων Κ-20 και αυτή θα είναι και η τελευταία υποχρέωση των ερυθρόλευκων πριν το Πάσχα.

Στη συνέχεια θα πάρουν άδεια ως το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε και θα επιστρέψουν στο γήπεδο… μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα play off με την κλήρωση των αγώνων να γίνεται στις 29 Απριλίου.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου