ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Για το δύο στα δύο η Ελβετία

στοίχημα-για-το-δύο-στα-δύο-η-ελβετία-575460

Μετά το δύο στα δύο της Δευτέρας, η στήλη επικεντρώνεται ξανά στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (26/03) στα προκριματικά του Euro 2020, για την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Σημαντικότερο παιχνίδι αυτό της Ελλάδας με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, αμφίρροπα παιχνίδια τα Νορβηγία – Σουηδία και Ελβετία – Δανία.

Εκκίνηση στην πρόταση της ημέρας από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και στο παιχνίδι της Ελβετίας με τη Δανία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, επικράτησαν 2-0 της Γεωργίας στην Τιφλίδα, έχοντας καλή απόδοση παρά τις σημαντικές απουσίες των Σακίρι και Σεφέροβιτς. Παίκτες που δεν θα βρεθούν στις επιλογές του Πέτκοβιτς ούτε στο παιχνίδι με τους Δανούς, ενώ θα απουσιάσει ο βασικός στόπερ, Σαρ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι στο ματς του Σαββάτου.

Η Δανία είχε ρεπό στην πρεμιέρα των ομίλων, όμως σε φιλική αναμέτρηση έμεινε στο 2-2 με το Κόσοβο στην Πρίστινα ισοφαρίζοντας δύο φορές. Στην παρούσα φάση, η Ελβετία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και με τη βοήθεια του κόσμου στο «Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας μπορεί να φτάσει στη νίκη. Αλλωστε, εντός συνόρων από το 2014 και μετά σε επίσημο πλαίσιο, έχει ρεκόρ 11 νίκες και μία ισοπαλία σε προκριματικά Euro και Μουντιάλ. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε νίκη της Ελβετίας, σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Βοσνία – Ελλάδα

Δεύτερη αγωνιστική και η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να φύγει με βαθμό ή βαθμούς μία από τις δυσκολότερες έδρες του ομίλου (μετά την Ιταλία). Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας με πολλές στοιχηματικές προσφορές*. Στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 του Λιχτενστάιν στο Βαντούζ το Σάββατο, την ώρα που η Βοσνία νίκησε 2-1 της Αρμενίας εντός έδρας εμφανίζοντας πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, παρότι σκόραρε δύο φορές. Η Ελλάδα ταξίδεψε στη Ζένιτσα με πολλές και σημαντικές απουσίες, πιο… φρέσκια αυτή του Μήτρογλου, η οποία προστέθηκε στους Μανωλά, Τοροσίδη, Μάνταλο και Πέλκα. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Τα τελευταία γεγονότα θα κάνει τον Αναστασιάδη και τους παίκτες του να εφαρμόσουν ένα πιο προσεκτικό στιλ παιχνιδιού, κόντρα σε μία Βοσνία η οποία δεν εντυπωσίασε με την Αρμενία και δεν δείχνει σε φάση να απειλήσει ιδιαίτερα την Ελλάδα. Περιμένουμε κλειστό ματς, ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο σε απόδοση 2.00.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου