ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παράταση» στην αγωνία για Θησέα που γκρέμισε ότι έχτιζε στην Αγριά

παράταση-στην-αγωνία-για-θησέα-που-γ-576737

Στο 2-2 με τα Μετέωρα έμεινε ο Θησέας Αγριάς, για την 23η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο «Γεώργιος Πασχαλίδης» της Αγριάς, ανεβαίνοντας στους 32 πόντους και όντας στην 5η θέση της κατάταξης, μαζί με τον Οικονόμο, γκρεμίζοντας ότι έχτιζε χθες μέχρι το 48’.

Ρεπορτάζ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

Οι Αγριώτες του Λάκη Μπακάλη θα μπορούσαν να έχουν πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και την παραμονή από χθες, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ των Κοτζαθανάση (12’) και Πέτση (48’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο 66’ του Κιάκου και στο 76’ του Πολυζόπουλου «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 12’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης για το Θησέα ήταν ο Κοτζαθανάσης, που με φοβερό σουτ από μακριά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Αγριάς.

Η ομάδα των Μετεώρων προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ στο 35’ ακυρώθηκε για τους φιλοξενούμενους ως οφσάιντ γκολ. Δέκα λεπτά αργότερα, τα Μετέωρα είχαν κι άλλη ευκαιρία για ισοφάριση, αλλά ο Κουτσιρίμπας που ήταν άψογος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είπε «όχι», αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, ενώ το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Θησέα, που πέτυχε γκολ και έδειξε ότι θα φύγει νικητής. Συγκεκριμένα, στο 48’ο Οικονόμου βρήκε τον Πέτση και ο τελευταίος, με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Το παιχνίδι εξελισσόταν υπέρ των Αγριωτών, αλλά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας, οι φιλοξενούμενοι έκαναν αντεπίθεση διαρκείας, καταφέρνοντας να σημειώσουν δύο τέρματα. Στο 66’ ο Κιάκος, έπειτα από κόντρες και με την τύχη με το μέρος του βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κουτσιρίμπα, τον οποίο και πλάσαρε, μειώνοντας σε 2-1. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 76’ η ομάδα των Μετεώρων πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Πολυζόπουλο. Η άμυνα του Θησέα δεν αντέδρασε σωστά, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε μόνος, έπιασε ένα όμορφο σουτ και ισοφάρισε για την ομάδα του, σε 2-2.

Η ομάδα του Θησέα θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα στο 79’, όταν έπειτα από εκτέλεση στημένης φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Ζάχο, με τον επιθετικό της ομάδας της Μαγνησίας να πιάνει δυνατό σουτ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πίεζε ασφυκτικά μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να λυτρωθούν και συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ 2-2
Γήπεδο Αγριάς «Γεώργιος Πασχαλίδης»
Σκόρερ:
12’ Κοτζαθανάσης, 48’ Πέτσης – 66’ Κιάκος, 76’ Πολυζόπουλος
Διαιτητής: Βασίλης Τσιγαρίδας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Καλύβας, Λιτοσελίτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δίντσης, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Πέτσης, Φραγκογιάννης, Βλάχος (65’ Παναγιώτου), Κοτζαθανάσης (72’ Ζάχος), Νιαώτης (46’

Οικονόμου).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Ιωαννίδης, Κιάκος, Παπαευθυμίου, Φορτούνης, Φώτικας, Πολυζόπουλος (80’ Ανδρεόπουλος), Γρηγορίου, Σκόνδρας, Μαρούδας, Λίτσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου