ΠΟΛΟ

Εξασφάλισαν την πρόκριση οι Νεάνιδες του ΟΥΚ Βόλου

εξασφάλισαν-την-πρόκριση-οι-νεάνιδες-576770

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (γεν. το 2002 και νεότερες) εξασφάλισε η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, που ήταν η οικοδέσποινα των αγώνων του Ομίλου Θεσσαλίας, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος».

Η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη προκρίθηκε καταλαμβάνοντας την 2η θέση, αναμετρώμενη με κατά σειρά με τους ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας και Ιωνικό, με συνολική συγκομιδή 2 νικών και μίας ήττας. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Πάτρας, που ήταν άλλωστε το φαβορί, την τρίτη ο ΝΟ Λάρισας, ενώ η ομάδα του Ιωνικού αποκλείστηκε, αν και οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση. Πλέον, οι Βολιώτισσες περιμένουν να μάθουν τους αντίπαλούς τους, στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου.

Οι Βολιώτισσες είχαν προβλήματα τραυματισμών, απουσιών και ιώσεων, αλλά δεν άφησαν αυτό να τις καταβάλει και πέτυχαν τις νίκες που ήθελαν, στα παιχνίδια απέναντι σε ΝΟ Λάρισας (11-1) και Ιωνικό (15-5), ενώ ηττήθηκαν από τη ΝΕ Πατρών (18-7) στο πρώτο παιχνίδι τους.

Στην αποστολή του ΟΥΚ Βόλου βρέθηκαν οι: Νατάσα Καραγκούνη, Βιργινία Νασιάκου (τερματοφύλακες), Αννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Ράνια Τζιάνη, Μαρία Νικηφορίδου, Γεωργία Καραμήτρου, Φωτεινή Μπένη, Γεωργία Πετροπούλου, Ελένη Τσιμπερίδου, Χρύσα Κουφιδάκη, Αννα Νασιάκου, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Ειρήνη Καλιμοπούλου, Ραφαέλα Νασιάκου.

Αποτελέσματα:

ΝΕ Πατρών-ΟΥΚ Βόλου 18-7

ΝΟ Λάρισας-Ιωνικός 11-11

ΝΕ Πατρών-Ιωνικός 18-2

ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου 1-11

ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Πατρών 4-9

ΟΥΚ Βόλου-Ιωνικός 15-5

Βαθμολογία

1. ΝΕ Πατρών 9

2. ΟΥΚ Βόλου 6

3. ΝΟ Λάρισας 1

4. Ιωνικός 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου