Αυλαία στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής χάντμπολ για Κένταυρο Αγριάς

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-22, 20:41:02
Αυλαία στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής χάντμπολ για Κένταυρο Αγριάς

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής χάντμπολ, με την ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς να αγωνίζεται το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας 2010.  

Η μαγνησιώτικη ομάδα που συμμετέχει σε έναν όμιλο, όπου η ομάδα του Ηλυσιακού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, θέλει αύριο να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την φετινή της παρουσία και να κατακτήσει την 3η θέση στον όμιλο.

Ο αγώνας εξάλλου έχει και το χαρακτήρα μια μικρής γιορτής, καθώς θα τιμηθεί ο αθλητής του Κενταύρου Αγριάς Ζωναρόπουλος Παναγιώτης, που κλείνει με τον αγώνα αυτό τη συμμετοχή του στη Μαγνησιώτικη ομάδα.

Ο Ναουσαίος περιφερειακός, φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι και μέλος της ομάδας Centaurus Racing που έχει προβάλει τόσο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όσο και την πατρίδα μας διεθνώς με το μονοθέσιο που έχουν κατασκευάσει οι φοιτητές.

Στην ομάδα του Κενταύρου αγωνίζεται από την περίοδο ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία, (2013 - 2014) με σημαντική και ενεργό παρουσία τα 4 χρόνια που η ομάδα αγωνίστηκε στην Α2 εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί τον Παναγιώτη Ζωναρόπουλο για την προσφορά του στο σύλλογο και τον εύχεται καλό πτυχίο και καλή σταδιοδρομία στη ζωή του. 

Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ. Αναστασίου, Παπαδόπουλος 

 
 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=