ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Γκολ στο «Γουέμπλεϊ»

στοίχημα-γκολ-στο-γουέμπλεϊ-579337

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον της Παρασκευής (22/03) επικεντρώνεται τόσο στο ποδοσφαιρικό, όσο και στο μπασκετικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα. Η δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας της «διαβολοβδομάδας» ολοκληρώνεται με την 28η αγωνιστική, αλλά και το δεύτερο σκέλος της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 δεσπόζουν από το πρόγραμμα.

Προκριματικά Euro 2020

Η Γαλλία αποτελεί ένα από τα πληρέστερα σύνολα, με παίκτες σε υψηλές παραστάσεις, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Πογκμπά, Μ’Μπαπέ, Ζιρού, Τοβέν, Φεκίρ, Καντέ αποτελούν τα πιο «καυτά» ονόματα αυτή τη στιγμή στην αποστολή για το ματς με τη Μολδαβία. Δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα στο Κισινάου, οι Μολδαβοί εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια και το «Στάντιο Ζίμπρου» θα είναι κατάμεστο.

Το ότι θα έρθει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη χώρα είναι σημαντικό γεγονός. Αγωνιστικά, το εμπόδιο της Γαλλίας είναι μικρό και έπειτα από μία νωθρή παρουσία στο Nations League, θέλει να μπει… παραγωγικά στα Προκριματικά του Euro 2020. Η Μολδαβία αποτελεί τον… ιδανικό αντίπαλο για ένα ξέσπασμα (ακολουθεί και η Ισλανδία τη Δευτέρα) και περιμένουμε τη νίκη της Γαλλίας με over 3,5 στην τιμή του 2.20.

Τα προγνωστικά στοιχήματος συνεχίζονται με τον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, Αγγλία – Τσεχία, σε ένα γκρουπ που περιλαμβάνει και τις Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Κόσοβο. Σαφώς, τα «τρία λιοντάρια» γνωρίζουν πως το εμπόδιο της Τσεχίας είναι ίσως το πιο επικίνδυνο στο γκρουπ, αλλά και πάλι στοχεύουν στο απόλυτο!

Χωρίς τους Ράσφορντ, Σο, Στόουνς, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ντελφ και Λόφτους-Τσικ θα παρουσιαστεί η Αγγλία, οι 5 εκ των οποίων θα αποτελούσαν βασικές επιλογές του Σάουθγκεϊτ βρίσκονται στα πιτς. Ακόμα και δίχως αυτούς, το υλικό που έχει στα χέρια του είναι πλούσιο και μπορεί να καλύψει κάθε κενό. Αυτό του Ράσφορντ επιλογή αποτελεί ο Σάντσο της Ντόρτμοντ, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά. Η Τσεχία θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να παρουσιαστεί δίχως άγχος, δύσκολα να πάρει αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι της, άλλωστε και στο Nations League σκόραρε στα 3 από τα 4 παιχνίδια, δύο ήταν over. Περιμένουμε ανοιχτό ρυθμό και γκολ στο «Γουέμπλεϊ». Το over προσφέρεται σε 1.85.

Ευρωλίγκα: Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Το βράδυ της Πέμπτης (21/03) ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία και αυτομάτως έχασε τη θέση του στην 8άδα. Με το σκεπτικό ότι στο Μιλάνο – Παναθηναϊκός ο ηττημένος θα χάσει και αυτός έδαφος, τουλάχιστον για την 6η θέση, η Μπασκόνια θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα και να πάρει νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βιτόρια.

Αναντολού Εφές μέσα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας έξω είναι οι τελευταίες αποστολές της Μπασκόνια. Δύσκολες αναμετρήσεις, όπου κάλλιστα μπορούν να τη θέσουν εκτός 8άδας αν δεν φτάσει σε νίκη. Αν κάποια είναι στα μέτρα της μπορούμε να πούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη γνωρίζει καλά, παίζουν αρκετά ματς στο πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός έξω, Ζαλγκίρις μέσα τα δύο επόμενα ματς για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στοχεύει πλέον μόνο στη 2η θέση. Πηγαίνουμε στον άσο με χάντικαπ 4,5 πόντων για την Μπασκόνια σε απόδοση 1.90.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου