ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλκανικό Kyokushinkai Karate στον Βόλο

βαλκανικό-kyokushinkai-karate-στον-βόλο-579961

Το 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup του δυναμικού Kyokushinkai Karate διοργανώνει στον Βόλο ο αρχηγός – εκπρόσωπος του συστήματος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου. Στο 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup 2019 θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων και ανδρών, γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό νοκ – ντάουν κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου μεθαύριο Σάββατο 23 Μαρτίου, έναρξη αγώνων 10:00 και βάσει προγράμματος 13:00 θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης με τις βραβεύσεις τόσο των επισήμων προσκεκλημένων, όσο και των χορηγών που θα στηρίξουν τη διοργάνωση και είναι τα ακόλουθα καταστήματα της πόλης μας:

Την εταιρεία ZEOTEC, τη Γενική Κλινική Ανασσα, το STATE COFFEE, το Συνεταιριστικό ΙΚΤΕΟ Βόλου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγόριν, το συνεργείο αυτοκινήτων Τόρης Γεώργιος, τα καταστήματα Μπαχάρικο & Κρέατος Τέχνη, το τυροκομείο Καρακάνας, τον παραδοσιακό φούρνο Μανδηλάς, το συνεργείο αυτοκινήτων BMW – Ευθυμιάδης, το κατάστημα Dailianis Original Service, το ουζερί Μπόκος όπως και την Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. και τον πρόεδρο της κ. Νικόλαο Ευαγγελινό. Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν. «Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε από κοντά τους μοναδικούς αγώνες τόσο των Ελλήνων, όσο και των ξένων πρωταθλητών.

Στόχος της διοργάνωσης των αγώνων είναι η διάδοση του δυναμικού Knock – Down Kyokushinkai Karate καθώς και η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας των αθλητών μας ώστε να επιδιώξουν στο μέλλον επιτυχίες σε πανευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα καθώς και η προβολή της χώρας μας μέσω του αθλητικού τουρισμού και ιδιαίτερα της όμορφης πόλης μας.

Οι διοργανώσεις του κ. Ιωάννη Στεφάνου πέραν των ελληνικών πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων που γίνονται στον Βόλο φέρνουν πολυπληθείς ξένες αποστολές, οι οποίες διαμένουν στην πόλη μας για κάποιες ημέρες και αφήνουν χρήματα τόσο σε ξενοδοχεία, όσο και στην τοπική αγορά. Παράλληλα προβάλλουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας τους, καθώς και στον ηλεκτρονικό Τύπο της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate την Ελλάδα και τον Βόλο ως διοργανώτρια πόλη με πολλά επιτυχημένα πρωταθλήματα και διοργανώσεις εκ μέρους του αρχηγού – εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει η πόλη μας».

Το πρωτάθλημα θα τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι από τον χώρο των αθλητικών οργανισμών, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Δημοτικής Αρχής που στήριξαν τη διοργάνωση εκ μέρους της Πολιτείας. Οι διοργανωτές των αγώνων, ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, ο Δήμος της πόλης μας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καλούν όλο τον κόσμο να δώσει το «παρών», ιδιαίτερα στην τελετή έναρξης των αγώνων 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τιμώντας με την παρουσία τους τόσο την ελληνική ομάδα, όσο και της ξένες αποστολές, από Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Μοντενέγκρο, Σλοβενία και Ρουμανία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου