ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τον Μαχητή Αγριάς σε Βουλγαρία και Πορταριά

μετάλλια-για-τον-μαχητή-αγριάς-σε-βουλ-580011

Το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το διεθνές τουρνουά NIKON OPEN στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» συμμετείχε με δύο αθλητές/αθλήτριες ανάμεσα σε 900 αθλητές από 72 συλλόγους από 21 χώρες και τον προπονητή τους Κρίσιλα Ιωάννη και κατέκτησαν μια 2η θέση-ασημένιο μετάλλιο με την Παπαδοπούλου Αναστασία στο ομαδικό kumite U14, που μαζί με την Γκουβούση Ερασμία ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στο ομαδικό Kumite νέων ανδρών όπου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές Μυτιλιό Ανδρέα της ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου και τον Ιορδανόπουλο Παύλο του συλλόγου Budokan Κατερίνης κατάφεραν και νίκησαν στο τελικό ρεπασάζ κερδίζοντας τη βουλγαρική ομάδα ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Επίσης ο Κορομηνάς Κωνστάντιος κατέκτησε και μια 5η θέση στο ατομικό Kumite εφήβων-63 κιλά που αγωνίστηκε στο τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και στάθηκε άτυχος καθώς ηττήθηκε από τον Σκοπιανό αθλητή 1-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ακόμα την Κυριακή 17 Μαρτίου ο σύλλογος «Ο Μαχητής» συμμετείχε με 4 αθλητές-αθλήτριες στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) που διεξάχθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς Πηλίου κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια με την Καρανικολού Αρχοντία-Ελένη στην κατηγορία Kumite νεανίδων -54 κιλά, Κορομηνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Kumite εφήβων -63 κιλά, Αγαθουλέση Θεόδωρο στην κατηγορία Kumite εφήβων -70 κιλά και ασημένιο μετάλλιο με τον Ζαρίφη Εμμανουήλ στην κατηγορία Kumite νέων ανδρών Open.

Ολοι οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικό πνεύμα αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Το κοουτσάρισμα και όλη η προετοιμασία έγινε υπό την καθοδήγηση του πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής και διευθύνοντα προπονητή β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. στο καράτε και ζίου ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης. Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» για τη βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών του θα συμμετάσχει σε σεμινάρια, προπονητικές ημερίδες καθώς και σε εθνικά-διεθνή πρωταθλήματα/τουρνουά αποκτώντας εμπειρίες για τους ερχόμενους αγώνες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής μαχητικών αθλημάτων Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τον προπονητή Σταυριανίδη Βασίλη του συλλόγου Bodukan Κατερίνης που συνέδραμε και αυτός στο κοουτσάρισμα του ομαδικού των νέων, καθώς επίσης ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την έμπρακτη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους προς στον σύλλογο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου