ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε και ελπίζει ο Ρήγας

νίκησε-και-ελπίζει-ο-ρήγας-444082

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες της Μαγνησίας στην 25η και προτελευταία αγωνιστική της Δ’ Εθνικής του 4ου ομίλου. Από την μία ο Ρήγας Φεραίος αγωνιζόμενος εντός έδρας επιβλήθηκε με 2-1 των Μετεώρων, ενώ από την άλλη ο Πύρασος έμεινε όρθιος και στην έδρα του Πυργετού με 1-1.
 
Την ισοπαλία που του επέτρεψε να μείνει αήττητος για ένα γύρο και μία αγωνιστική απέσπασε ο Πύρασος αγωνιζόμενος εκτός έδρας απέναντι στον Πυργετό. Οι μπλε του Λευτέρη Καλογήρου μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό μετά από τέρμα του Μάτου, κατάφερε ωστόσο να απαντήσει ένα λεπτό μετά όταν από πάσα του Νούσια ο Πέτρίδης δεν δίστασε να σκοράρει σημειώνοντας και το τελικό 1-1 ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Στεφανή στο 17’. Μάλιστα οι Αγχιαλίτες καυτηρίασαν την φιλοξενία της Λαρισινής ομάδας αναφέροντας σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί τους παράγοντες του Πυργετού για την «άψογη φιλοξενία και τα κολακευτικά σχόλια του Προέδρου του για την ομάδα μας» . Είναι πολύ εύκολο να κρύβεις την δική σου ανικανότητα σε σφάλματα και δήθεν συνωμοσίες άλλων, το δύσκολο είναι να πετυχαίνεις έναν στόχο όσο εύκολος κι αν φαντάζει στην αρχή». Με το αποτέλεσμα αυτό ο Πύρασος διατηρεί το αήττητο για 15 αγωνιστικές και πλέον στην τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου θα φιλοξενήσει την ομάδα του Μουζακίου.
 
 Ρήγας Φεραίος
Νικητής στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στα Μετέωρα βγήκε ο Ρήγας Φεραίος επικρατώντας με 2-1 παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από τους φιλοξενούμενους. Οι κυανόλευκοι του Παναγιώτη Κουντούρη με την τελευταία τους νίκη βρίσκονται μόλις ένα βαθμό απόσταση από την ομάδα του Πετρωτού και καλούνται πλέον στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος από την μία να πάρουν την νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και από την άλλη την ίδια ώρα το Πετρωτό να μην κερδίσει στην έδρα του αδιάφορου και ήδη υποβιβασμένου Απεραντιακού.
Όσον αφορά το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Βελεστίνου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από τέρμα του Κεραμά στο 25’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όμως ένα λεπτό πριν από την λήξη του πρώτου μέρους με τον Χατζή να ισοφαρίζει στο 44’. Στην επανάληψη οι Βελεστινιώτες κατάφεραν να πάρουν μάλιστα κεφάλι στο σκορ και να το διατηρήσουν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης έχοντας ως σκόρερ τον Δανιλόπουλο που σκόραρε στο 56’.
 
Τα αποτελέσματα της 25ης Αγωνιστικής                                              
ΑΟ Καρδίτσας-Απεραντιακός    0-0
Λαμία-Οικονόμος          0-3
Πετρωτό-Απόλλων 1-0
Πυργετός-Πύρασος       1-1
Ρήγας Φεραίος-Μετέωρα           2-1
Μουζάκι-Λιανοκλάδι     1-0
Ελασσόνα-ΑΕ Σπερχειάδας         2-1
 
Το πρόγραμμα της 26ης Αγωνιστικής
(08 Μαΐου 2011)                                               
Λαμία – ΑΟ Καρδίτσας                                 
Απεραντιακός – Πετρωτό                                             
Οικονόμος  - Πυργετός                 
Απόλλων – Ρήγας Φεραίος                                          
Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Μουζάκι                                              
Μετέωρα – Ελασσόνα
ΑΕ Σπερχειάδας – Λιανοκλάδι                  
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου