ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Συνεχίζει με νίκη στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

στοίχημα-συνεχίζει-με-νίκη-στην-ευρωλ-582576

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον της Τετάρτης (20/03) επικεντρώνεται τόσο στο ποδοσφαιρικό, όσο και στο μπασκετικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα. Ολοκληρώνεται απόψε η 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε μία δύσκολη εβδομάδα με διπλή αγωνιστική και κρίσιμες αναμετρήσεις που κρίνουν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για την είσοδο στην 8άδα.

Ξεκινώντας με τα Προγνωστικά Ευρωλίγκα, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, με τους «πράσινους» να αναζητούν πάσει θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες 8άδας. Μάλιστα, απόψε ψάχνουν να καλύψουν και τη διαφορά της ήττας στην Ισπανία (ήττα με 9 πόντους), όπου σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουν το πάνω χέρι. Φορμαρισμένο το «τριφύλλι», με σημαντικές απουσίες η Μπασκόνια στην Αθήνα, περιμένουμε τους γηπεδούχους να φτάσουν στη νίκη καλύπτοντας και το χάντικαπ (1 στο -9,5). Η απόδοση είναι στο 1,93.

Στοίχημα Under 19

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ανοίγει η αυλαία της δεύτερης προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 U19. Τα «φώτα» πέφτουν στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Αγγλίας, με το πρώτο παιχνίδι απόψε να είναι κόντρα στη Δανία. Υψηλή η τιμή του άσου (2,50) για την Εθνική Ελλάδας, κάνοντας εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο των προκριματικών (3 στις 3 νίκες, 3 στα 3 over, 2 στα 3 over 3,5), με τη Δανία να πηγαίνει πιο συντηρητικά με απολογισμό 1-1-1 δεχόμενη μόλις ένα γκολ και αυτό στην τελευταία αγωνιστική από την Ιταλία (ήττα 1-0). Διαφορετική φιλοσοφία στα δύο συγκροτήματα, ωστόσο βάσει υλικού και εικόνας στο πρώτο κομμάτι δίνουμε τον πρώτο λόγο στη «γαλανόλευκη».

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου