Ολυμπιακός Βόλου: Συγχαίρει τους αθλητές της τεχνικής κολύμβησης

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-20, 13:28:38
Ολυμπιακός Βόλου: Συγχαίρει τους αθλητές της τεχνικής κολύμβησης

Συγχαρητήρια στα κολυμβητικά αστέρια, όπως τα αναφέρει, δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή τις επιδόσεις τους στους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης. Σε σχετική ανακοίνωση των ερυθρόλευκων σημειώνεται:  

«Πρωταγωνιστές στους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης ήταν οι κολυμβητές του Ολυμπιακού Βόλου που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 15/16 Μαρτίου. Όλοι μας νιώσαμε τη δύναμη να ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Χειροκροτήσαμε τα επτά κολυμβητικά αστέρια μας για τις εντυπωσιακές αγωνιστικές τους προσπάθειες. Συνεχίζοντας τις περσινές κατακτήσεις, ανανεωμένοι προετοιμαζόμαστε για τις νέες που ακολουθούν. Απολαύσαμε την κάθε αγωνιστική στιγμή με τον καλύτερο τρόπο.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας όντας σε υψηλό επίπεδο για άλλη μια φορά επαληθεύουν τη ρήση «ό,τι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση». Πέραν από τις πανελλήνιες διακρίσεις φανερώνουν τον τρόπο της δουλειάς που γίνεται συνδυάζοντας την ποιότητα, την υπομονή, τη γνώση και την εμπειρία, δικαιώνοντας όλους εμάς που πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από το σωστό προγραμματισμό και τη σωστή προπόνηση.

Απόδειξη: Η επίτευξη του παγκόσμιου ορίου στα 400 ελεύθερο (διπλά πέδιλα) από την πρωταθλήτρια Ελλάδας κολυμβήτριά μας Στάμου Ελευθερία και τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην Αίγυπτο το καλοκαίρι.

Η πρώτη θέση επίσης στα 200 ελ (πέδιλα) που απέχει 30 cm από το παγκόσμιο όριο. Η μικρή Δέσποινα Παπαδοπούλου που κατέκτησε 3 μετάλλια, 2 αργυρά 100 και 400 ελ. (παγκορασίδων Α) και ένα χάλκινο στα 200 ελ. Το μέλλον είναι μπροστά της και δείχνει έτοιμη για μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις.

Οι κολυμβητές μας Στριμπάκος Στράτος και Μαντζιάρη Βασιλική που κατέκτησαν από μία δεύτερη θέση στα 400ελ. παρότι ο Στριμπάκος προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις και η Μαντζιάρη ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στη μέση της. Η πολύ καλή εμφάνιση των μικρών Ιωάννου Δημήτρη και Σανιδά Αρτεμης που βελτίωσαν τις επιδόσεις τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ, συνετέλεσε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η εφορεία της ομάδας συγχαίρει τους κολυμβητές και τους προπονητές και ευχαριστεί τους γονείς για την πολύτιμη βοήθεια και παρουσία τους. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=