ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ελαμψαν οι Βολιώτες στους Χειμερινούς τεχνικής (φώτο)

ελαμψαν-οι-βολιώτες-στους-χειμερινού-585872

Μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση των Βολιωτών αθλητών και αθλητριών τεχνικής κολύμβησης στους Χειμερινούς αγώνες, που διεξήχθησαν το διήμερο 16-17 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με την καλή δουλειά που γίνεται στους συλλόγους να αποκρυσταλλώνεται στα αποτελέσματα.

Πολλά μετάλλια αλλά και αξιόλογες θέσεις κατέκτησαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες, στο πρώτο κρας-τεστ ενόψει και των διοργανώσεων του καλοκαιριού. Τον Βόλο, εκπροσώπησαν αθλητές από τα Δελφίνια Βόλου, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΝΟΒΑ και τον ΝΠΣ Βόλος.Τα Δελφίνια Βόλου

Για την ομάδα των Δελφινιών, το πρωί της πρώτης ημέρας, αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βαγγέλης Τσιονάρας στα 100μ διπλά πέδιλα Παίδων, με τις Βαρβάρα-Μαρία Χαλαστάρα και Ντόρα-Ελεάνα Τσιονάρα να κατατάσσονται 4η και 6η αντίστοιχα στα 100μ διπλά πέδιλα προαγωνιστικής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Τσιονάρας ήταν χρυσός στα 200μ διπλά πέδιλα Παίδων, ενώ το πρωί της επομένης ο 15χρονος αθλητής ήταν εκ νέου χρυσός στα 400μ διπλά πέδιλα Παίδων.

Η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος

Για τον ΝΠΣ Βόλος, δύο χρυσά κατέκτησε την πρώτη ημέρα η Τσιδώνη Ναταλία στα 100 και 200μ διπλά πέδιλα Παγκορασίδων Α’. Δύο μετάλλια (1 χρυσό και 1 χάλκινο) κατέκτησε η Ματίνα Τοπούζη στα 200μ διπλά πέδιλα και 50 άπνοη Γυναικών αντίστοιχα. Ένα χρυσό πανηγύρισε ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης στα 100μ επιφάνειας Παμπαίδων Α’, 1 αργυρό ο Κρίτων Παπαδόπουλος στα 200μ επιφάνειας Παμπαίδων Α’, 1 αργυρό ο Γιάννης Κατοίκος στα 200μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Β’ και 1 χάλκινο ο Γιώργος Κατοίκος στα 200μ διπλά πέδιλα προαγωνιστικής. Χθες, δεύτερη ημέρα των αγώνων, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κρίτων – Μάρκος Παπαδόπουλος στα 400μ επιφάνειας και 800μ επιφάνειας Παμπαίδων Α’. Ο Γιάννης Κατοίκος κερδίσε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ Παμπαίδων Β’ και στα 50μ διπλά πέδιλα και η Ματίνα Τοπούζη κατέκτησε το χρυσό στα 400μ διπλά πέδιλα γυναικών. Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ναταλία Τσιδώνη στα 400μ διπλά πέδιλα Παγκορασίδων Α’, αλλά και ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης στα 50μ επιφάνειας Παμπαίδων Β’.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα-Μαρία Παπαδοπούλου στα 100μ διπλά πέδιλα Παγκορασίδων Α’, όντας 3η στα 200μ του ίδιου αγωνίσματος. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στράτος Στριμπάκος στα 400μ διπλά πέδιλα ανδρών, ενώ ασημένια ήταν η Βασιλική Μάντζιαρη στα 400μ διπλά πέδιλα Νεανίδων. Ασημένια ήταν και η Δέσποινα Μαρία-Παπαδοπούλου στα 400μ διπλά πέδιλα παγκορασίδων Α’.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου