ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο Πύρασος και Ρήγας

αύριο-πύρασος-και-ρήγας-435604

Στις 5 μ.μ. θα δοθεί αύριο η σέντρα στα παιχνίδια της Δ’ Εθνικής για τον 4ο όμιλο στον οποίο και αγωνίζονται Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Ρήγας Φεραίος. Οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους απέναντι σε Πυργετό και Μετέωρα στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

 

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Με στόχο το γόητρο αλλά και να διευρύνει το αήττητο σερί του θα αγωνιστεί αύριο ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στην έδρα του Πυργετού. Οι μπλε του Λευτέρη Καλογήρου θέλουν παράλληλα με νίκη τους να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα της Λάρισας με 43 βαθμούς έναντι 39. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός εκτός έδρας μέχρι στιγμής για την ομάδα του Πυράσου που έχει σημειώσει 11 τέρματα και έχει δεχθεί δέκα. Από την άλλη ο Πυργετός έχει εντός έδρας σερί με 6 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα την ώρα που έχει σημειώσει 15 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 2. Το θετικό για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου είναι ότι για ακόμη μία αγωνιστική δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και έτσι η τεχνική ηγεσία μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιλίγκος, Στούκας, Αναστασίου, Αρσένος, Αποστολίδης, Βούλγαρης, Γκάγκας, Γκιγκιλασβίλι, Διαμάντης, Ζαρίφης, Κίτσος, Κόκκας, Κοντοβάς, Κωνσταντάκος, Γεωργιάδης, Μπασδάνης, Μπούτλας, Νούσιας, Πετρίδης, Στεφανής και Τανάγιας. Οι μπλε προέρχονται από νίκη στα χαρτιά καθώς στην τελευταία τους αγωνιστική δεν έπαιξαν κόντρα στη Λαμία που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αλλά πήραν τους τρεις βαθμούς διευρύνοντας το αήττητο σε 14 παιχνίδια. Από την άλλη ο Πυργετός στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν έχει πάρει την νίκη, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Απών για την ομάδα της Λάρισας θα είναι ο Ζαφειρίου που αποβλήθηκε στην ήττα με 2-1 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου την περασμένη αγωνιστική. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας με βοηθούς τους κ.κ. Κρομηλίδη και Σωτηριάδη.

Ο Ρήγας Φεραίος

Ενας ακόμη τελικός είναι ο αυριανός αγώνας για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου που θα φιλοξενήσει την ομάδα των Μετεώρων στο γήπεδο του Βελεστίνου. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από ήττα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στόχος στα επόμενα δύο είναι μόνο η νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή. Τον ίδιο στόχο με τους Βελεστινιώτες έχουν και οι αυριανοί φιλοξενούμενοι και έτσι το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι οι Χρήστος Γρούνας και Παναγιώτης Γούτσιος, οι οποίοι και έχουν συμπληρώσει δέκα και τέσσερις κίτρινες κάρτες αντίστοιχα. Παράλληλα σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Δημήτρης Βογιατζής που υποβλήθηκε σε θεραπεία τις τελευταίες μέρες ώστε να ξεπεράσει το χτύπημα στο γόνατο που αποκόμισε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, ενώ κάποια μικροπροβλήματα δεν αναμένεται να εμποδίσουν τους Μόσιο και Μπατή από το να αγωνιστούν. Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Σφυρής, Βουραζέρης, Καρλιάμπας, Μπίκας, Μπλότσικας, Δανιλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Σπαθής, Μόσιος, Τσουμπέκος, Προβιάς, Τσιαντής, Μαυρίδης, Μπακάλης, Ζαχαράκης, Μιχολίτσης, Μπάτης, Βογιατζής, Γάρος και Ντόντος. Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Ι. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Πατσιά και Κωσνταντινίδη από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στις 7 Μαΐου η γιορτή

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πυράσου η διεξαγωγή της ετήσιας χοροεσπερίδας το συλλόγου. «Η διοίκηση του ΑΣ Πύρασος Ν. Αγχιάλου ανακοινώνει ότι η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 και ώρα 21:00 στο κέντρο διασκεδάσεως “Δαίδαλος” στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο Γιώργος Πάγκαλος και η ορχήστρα του, με τη συνοδεία του Θωμά Βούζα στο κλαρίνο. Προσκλήσεις για τη μεγάλη ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Πυράσου θα διατίθενται μετά τις γιορτές της Αναστάσεως».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου