ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε βαρύ κλίμα το χθεσινό χαλάρωμα

σε-βαρύ-κλίμα-το-χθεσινό-χαλάρωμα-430958

Σε σχετική ηρεμία μετά το επεισόδιο της Τετάρτης αλλά μέσα σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωινό χαλάρωμα της Νίκης Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν κανονικά το παρών και ευτυχώς δεν υπήρξε καμία επιπλέον αντίδραση από πλευράς φιλάθλων. Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ με την άφιξη της ομάδας από τον Τύρναβο όπου υπέστη καταδικαστική ήττα για τις ελπίδες της για τα πλέι οφ της Football League 2, φίλαθλοι ξέντυσαν τους ποδοσφαιριστές μέσα στο πούλμαν φωνάζοντας ότι δεν τους αξίζει να φορούν το έμβλημα της Νίκης.

Το κλίμα χθες στο πρωινό χαλάρωμα ήταν βαρύ. Ολοι οι παίκτες παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το βράδυ στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού, παρ’ όλα αυτά έκαναν το καθήκον τους. Και σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα τους δοθεί διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Η κίνηση μερίδας οπαδών έχει διχάσει, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που πίστευαν ότι πρέπει να μείνουν στις λεκτικές διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες και να μην υπάρξει το συμβάν με το ξεγύμνωμα των ποδοσφαιριστών. Οι οπαδοί όμως που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο δεν φαίνεται ότι το έχουν μετανιώσει. Από την άλλη αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στις αντιδράσεις των φιλάθλων, αυτή τη φορά όμως όχι εναντίον των ποδοσφαιριστών, αλλά της διοίκησης και του Στράτου Γιδόπουλου.

Τα ρούχα πάντως των παικτών και της αποστολής σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιωαννίδη, τα μάζεψε στη συνέχεια ο φροντιστής της ομάδας, αφού οι φίλαθλοι τα άφησαν και έφυγαν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ιωαννίδης, που τελεί υπό παραίτηση, ήταν από τους ανθρώπους που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το λάθος του οδηγού να ανοίξει την πίσω πόρτα του πούλμαν ήταν αυτό που στοίχισε όλο το επεισόδιο.

«Γνωρίζαμε ότι θα περίμεναν οπαδοί στους ξενώνες και για αυτό μέλη της διοίκησης ακολούθησαν το πούλμαν για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μπορεί να παραιτήθηκα, αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσω να ρολάρει. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και μια λεκτική διαμαρτυρία θα ήταν μέσα στα όρια. Ήταν όμως όχλος με εξοργισμένους οπαδούς δεν μπορούσες να τους κρατήσεις. Βγήκαμε και μπήκαμε μπροστά οι άνθρωποι της διοίκησης που ήμασταν με την αποστολή για να αποφευχθούν τα επεισόδια, αλλά δυστυχώς ο οδηγός έκανε το λάθος και άνοιξε την πίσω πόρτα. Έτσι κάποιοι εξαγριωμένοι φίλαθλοι μπήκαν στο πούλμαν και ξέντυσαν τους ποδοσφαιριστές. Άλλο το να πάρουν ένα μπουφάν συμβολικά και άλλο να τους αφήσουν με τα εσώρουχα. Βέβαια ό,τι πήραν τα άφησαν στο πεζοδρόμιο ή τα επέστρεψαν οι ίδιοι και τα μάζεψε ο φροντιστής στη συνέχεια, αφού η αποστολή είχε αποχωρήσει. Πρέπει να βρεθεί λύση. Να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία απ’ όλους αυτή την στιγμή».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου