ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αισιοδοξία για το στόχο

αισιοδοξία-για-το-στόχο-426462

Αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου και για τη νίκη που θα του εξασφαλίσει οριστικά μια θέση στα πλέι οφ και στη συνέχεια στην Ευρώπη υπάρχει στον Ολυμπιακό που θέλει την Κυριακή κόντρα στο Παναθηναϊκό με τη συμπαράσταση του κόσμου του να τελειώνει θετικά την καλύτερη χρονιά του.

Ο Ολυμπιακός θέλει την Κυριακή στο γεμάτο Πανθεσσαλικό ρεκόρ εισιτηρίων και νίκη θριάμβου, ξεπερνώντας και τις απουσίες.

Ο γκολκίπερ Εμμάνουελ Ρόκα μπορεί και χθες να μην προπονήθηκε, αλλά όλα δείχνουν πως την Κυριακή θα υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός πορτιέρο χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως με σωστή αγωγή που του συστάθηκε θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με δεδομένη την απουσία του Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Άρη.

Σε διαφορετική περίπτωση Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αναγκασμένος να επιστρατεύσει τον τρίτο του τερματοφύλακα, που είναι ο Ηλίας Μαρούλης, και θα είναι έτσι κι αλλιώς στη διάθεση του Κατσαβάκη την Κυριακή.

Ο Ρόκα έχει αγωνισθεί σε 36 ματς της Σούπερ Λίγκα αλλά μόνο 3 με τον Ολυμπιακό,

ενώ έχει παίξει και σε 4 ματς κυπέλλου, όλα νικηφόρα

Την Κυριακή σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Μακης Κατσαβάκης έχει στη διάθεσή του τους Πίτερ Ντολεζάι και Ζόλταν Σέλεσι που επιστρέφουν και ενισχύουν την αμυντική γραμμή αλλά και τον Λεάντρο Άλβαρεζ να κάνει προσπάθειες να δηλώσει παρών.

Στο παιχνίδι της χρονιάς, όπου η νίκη στέλνει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό σε πλέι οφ και Ευρώπη, δεν λείπουν και πάλι τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού θα λείψει λόγω του τραυματισμού του ο Βιθέντε Μόνχε και για μια ακόμη φορά λόγω τιμωρίας οι Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ και Γιάννης Ζαραδούκας, με νέα απουσία του γκολκίπερ Έλντιν Γιακούποβιτς,

Η άλλη απουσία είναι αυτή του Κώστα Καπετάνου που έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν την Κυριακή δεξιά θα παίξει ο Σέλεζι, αριστερά ο Ρόκας και στο κέντρο της άμυνας ο Ντολεζάι και ο Γάλλος Χαβιέ Τομάς…

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός εκτός του ότι θέλει να δώσει χαρακτήρα γιορτής για τον κόσμο του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θέλει και τη νίκη για να παίξει στα πλέι οφ του Μαΐου.

Για το συγκεκριμένο ματς μάλιστα ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ (5 ευρώ γυναικείο-παιδικό) και ενώ ο Ολυμπιακός είναι πρώτη επαρχιακή ομάδα στη διάθεση εισιτηρίων αναμένεται να κάνει νέο ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο αγώνα και τους παρακαλεί να μην προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Έτσι την Κυριακή το κατακόκκινο Πανθεσσαλικό θα πανηγυρίσει με νίκη και θα μπει στα πλέι οφ, κάτι που ο Ολυμπιακός θα καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Κάλεσμα των Austrian Boys

Κάλεσμα στον κόσμο για το τελευταίο ματς πριν τα πλέι οφ κάνουν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πιο ιστορικό ματς της ιστορίας μας. Τόσα χρόνια έχουμε γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδος , έφτασε όμως η στιγμή να επισκεφτούμε και γήπεδα ευρωπαϊκά που μας περιμένουν. Την Κυριακή δεν θα υπάρχει πράσινο χρώμα πουθενά, γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς. Τη Κυριακή το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι ερυθρόλευκο και αυστριακό, 20.000 Βολιώτες θα καταφτάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε για την έξοδο μας στην Ευρώπη.

Μετά την σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας την Κυριακή να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του συνδέσμου. Η μετακίνησή μας θα γίνει από τα γραφεία του συνδέσμου μηχανοκίνητα. Παρακαλούμε τα μέλη μας να σεβαστούν τις υποδείξεις της αστυνομίας αλλά και των επικεφαλής του club. Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και όλοι μαζί να γιορτάσουμε την πρόκριση μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια και στο τέλος του αγώνα στην παραλία του Βόλου να γλεντήσουμε όλοι μαζί.

ΥΓ. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και καλό Πάσχα».

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου ο ΣΦΟΒ αναφέρει: «Την Κυριακή και ώρα 7:00 μ.μ. ένα γεμάτο Πανθεσσαλικό με 23.000 κόσμο θα λιώσει τον Παναθηναϊκό του Πατέρα και τους διαιτητές. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα την Κυριακή θα χαρεί που θα νικήσει ο Ολυμπιακός μας και θα μπούμε δυνατά στα πλέι οφ. Ο ΣΦΟΒ την Κυριακή θα ενεργοποιηθεί στο πέταλο των φιλοξενουμένων και καλούμε όλους τους φίλους μας μέσω της Τρίτης Πεζογέφυρας να δώσουμε εντυπωσιακό παρών. Τέλος, με περίπτερα στην Ερμού – Αγ. Νικολάου και στην Παραλία, θα στείλουμε όλες αυτές τις μέρες το μήνυμα της συσπείρωσης και της μεγάλης νίκης».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου