ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια, διακρίσεις και εμπειρίες

μετάλλια-διακρίσεις-και-εμπειρίες-596247

Στη Σίνδο ταξίδεψε η Γυμναστική Ενωση Βόλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο 6ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Armonia Cup , που διοργανώθηκε από 1 έως 3 Μαρτίου από τον ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στο 6ο Armonia Cup συμμετείχαν συνολικά 400 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Λιθουανία και Κύπρο), ενώ τα νέα τους προγράμματα παρουσίασαν οι εθνικές μας ομάδες ensemble γυναικών και νεανίδων.

Η Γυμναστική Ενωση Βόλου έδωσε και πάλι το «παρών» με οκτώ αθλήτριες οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποκομίζοντας μετάλλια, διακρίσεις και πάνω από όλα εμπειρίες και τη χαρά της συμμετοχής.

Στην προαγωνιστική κατηγορία, που δεν υπάρχουν αποτελέσματα, η Κοντογιάννη Ελεάννα έδωσε τον πρώτο της αγώνα ως αθλήτρια της ρυθμικής και γνώρισε τον μαγικό κόσμο της γυμναστικής και του αθλητισμού.

Στην κατηγορία Pre Junior 2008 Β΄Level οι αθλήτριες πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

Γεραμπίνη Στέλλα 1η θέση στο σύνθετο ατομικό, 1η στο σχοινάκι, 1η στην μπάλα

Νίνου Φωτεινή 4η στην μπάλα, 7η στο στεφάνι

Στάμου Ναυσικά 6η στο σύνθετο ατομικό και στο σχοινάκι, 7η στο στεφάνι

Κατηγορία Pre Junior 2007 Β΄Level

Διάκου Ιωάννα 1η στο σύνθετο ατομικό, 1η στο στεφάνι, 1η στην μπάλα

Κατηγορία Pre Junior 2007 A’ Level

Διάκου Αποστολία 4η στο στεφάνι

Κεσμετζή Ερασμία 7η στις κορύνες, 8η στο στεφάνι

Κατηγορία Junior 2006

Καρκαλιά Αννα 3η στο σχοινάκι και 7η στην μπάλα.

Στις 23 και 24 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η Καρκαλιά Αννα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής κατηγορίας νεανίδων που θα γίνει στις 20-22 Απριλίου επίσης στη Θεσσαλονίκη και η Ενωση της εύχεται καλή επιτυχία.

Από τη ΓΕΒ απευθύνονται θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στις προπονήτριές τους Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα και Καμπούρογλου Χρυσάνθη για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου