ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με βραβεύσεις Βολιωτών τα «ΚOE Awards»

με-βραβεύσεις-βολιωτών-τα-κoe-awards-596301

Τους πρωταγωνιστές μιας μοναδικής χρονιάς διακρίσεων για τα αθλήματά της, όπως ήταν το 2018, τίμησε και βράβευσε η ΚΟΕ σε μια εκδήλωση για τα 72 της μετάλλια τη χρονιά που μας πέρασε.

Τιμήθηκαν συνολικά 129 αθλητές και αθλήτριες και 38 προπονητές τους και μεταξύ αυτών και Βολιώτες. Με την εθνική ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ήταν η Βολιώτισσα Μαρία Πάτρα, ενώ ο Βολιώτης Σταύρος Μανθογιάννης ήταν με την εθνική ομάδα Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Σομπαθέλι της Ουγγαρίας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, όπως και κάθε άλλη χρονιά, ήταν και ο Βολιώτης τεχνικός του Ολυμπιακού Πειραιώς και της εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, ενώ από την κολύμβηση τιμήθηκε ο Κωνσταντίνος Λιβογιάννης, του ΝΟΒΑ, που κατέκτησε 3 ασημένια μετάλλια (στα 100, 200 και 400μ διπλά πέδιλα) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων τεχνικής κολύμβησης στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης από την καλλιτεχνική κολύμβηση του Βόλου βραβευτήκαν η Βασιλική Κοφίδη η Ελένη Δεληγιάννη και η Ελένη Φραγκάκη και ο προπονητής του ΝΟΒΑ Κυριάκος Τάσιος. Τέλος και για το άθλημα των καταδύσεων βραβεύτηκε και ο Θάνος Τσιρίκος του ΝΟΒΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου