ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει την υπέρβαση στον Τύρναβο

ψάχνει-την-υπέρβαση-στον-τύρναβο-430958

Υποχρεωμένοι να αγωνιστούν αποκλειστικά για ένα μόνο αποτέλεσμα και για τους τρεις βαθμούς είναι και σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της Νίκης. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται στον Τύρναβο από την τοπική ομάδα και καλούνται να τον «πληγώσουν» με τον ίδιο τρόπο που τους «πλήγωσε» στον πρώτο γύρο. Ο Τύρναβος είναι το μοναδικό συγκρότημα που έφυγε από το Παντελής Μαγουλάς με διπλό και ο Βέλικο Ντόβενταν και οι παίκτες του καλούνται να πάρουν την εκδίκησή τους, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά για να διατηρήσουν τις πολύ λίγες ελπίδες τους για τα πλέι οφ.
Η σημερινή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Η Νίκη είναι μια από τις ελάχιστες φορές φέτος που δεν θα έχει οργανωμένη βοήθεια από τους φιλάθλους της στην κερκίδα. Οι εκδρομές των οργανωμένων ματαιώθηκαν, αφού υπήρξε φόβος επεισοδίων και κανένα ταξιδιωτικό γραφείο δεν αναλάμβανε την ευθύνη να μεταφέρει τους οπαδούς στον Τύρναβο. Ετσι η Νίκη θα παλέψει «μόνη» της για να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις όποιες λιγοστές ελπίδες της. Αν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε θα περιμένει και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Άμφισσας μεταξύ Φωκικού και Γιαννιτσών για να ελπίζει.
 
Με πολλές αλλαγές
Τρεις απουσίες μετράει ο Βέλικο Ντόβενταν, η μια από αυτές όπως φαίνεται μόνιμη πλέον. Συγκεκριμένα ο Τσερκέζος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ άουτ, ο Νάστος θα εκτίσει στο σημερινό ματς την μια εκ των δυο αγωνιστικών της ποινή τους για τις επτά κάρτες που συμπλήρωσε, ενώ δεν υπολογίζεται φυσικά και ο Σωτρίνης που κατέθεσε προσφυγή κατά της κυανόλευκης ΠΑΕ.
Ο Βέλικο Ντόβενταν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οπως έδειξε στην χθεσινή προπόνηση, Τσάγγαρης, Μαϊστρέλλης, Βλαχοκυριάκος, Κυπτίου και Καρακώστας αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει τον Τσερκέζο στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Μαϊστρέλλης θα πάρει θέση στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με παρτενέρ τον Μακράκη, ενώ ο Τσάγγαρης θα αγωνιστεί μαζί με τον Βλάχο πίσω από τον προωθημένο Ντάνισιτς. Η ομάδα θα παραταχθεί με ένα αμυντικό χαφ και αυτό θα αποτελέσει ο Βλαχοκυριάκος. Από κει και πέρα ο Μπαϊμάκης θα υπερασπιστεί την εστία, ο Στουρνάρας θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, και οι Μπουσινάκης και Κυπτίου θα αγωνιστούν πλαισιώνουν από τα πλάγια τον Ντάνισιτς στην επίθεση. Θέση πάντως διεκδικούν και οι Ναβαρέτε και Πετράς.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Βέλικο Ντόβενταν περιλαμβάνονται οι: Τάσσος, Μπαϊμάκης, Στουρνάρας, Καρακώστας, Μακράκης, Μαϊστρέλλης, Πετράς, Ναβαρέτε, Τσάγγαρης, Μπουσινάκης, Ντάνισιτς, Βλάχος, Βλαχοκυριάκος, Κυπτίου, Όλιβερ, Καλαμιώτης, Παπαδήμας, Χρυσοχοΐδης, Τσικνίδης.
Ο Ιωάννης Μπλούνας από την Ενωση Φθιώτιδας θα είναι ο άρχοντας της σημερινής. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Δοσκόρης και ο Ανέστης Δοδούμης, επίσης από την Φθιώτιδα, ενώ ο Γιώργος Μαστάκας από τη Μακεδονία θα είναι ο τέταρτος διαιτητής.
 
Ο Τύρναβος
Με νίκη σήμερα στο γήπεδό του ο Τύρναβος κλειδώνει και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης μετρώντας στην έδρα του πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Γιαννιτσά και Επανωμή είναι οι ομάδες που κατάφεραν να φύγουν με διπλά.
Αρκετές επιστροφές μετράει ο Μιχάλης Ζιώγας για την σημερινή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα γυρίζουν οι Γεωργατζιάς, Κωστέλλος, Κ. Μάγγος, Θ. Μάγγος και Β. Σκούπρας. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Κ. Σκούπρας λόγω τιμωρίας.
 
 
FOOTBALLLEAUGE 2 – 31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ            ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                    
            Γήπεδο: Δημοτικό Τυρνάβου
                        Ωρα: 16.00
            Διαιτητής: Ι. Μπλούνας
(Φθιώτιδας)
23.ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ   1.ΜΠΑΪΜΑΚΗΣ          
4.ΣΙΑΤΡΑΣ                  72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ      
10.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ           13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ        
26.ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ          55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ     
6. ΜΑΓΓΟΣ                  16.ΜΑΚΡΑΚΗΣ         
91.ΤΖΟΜΠΑΡΤΖΙΔΗΣ 8.ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΑΚΟΣ  
7.ΚΟΥΒΕΛΑΣ              10.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ          
13.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 6.ΒΛΑΧΟΣ        
71.ΝΑΚΑΣ                   17.ΚΥΠΤΙΟΥ     
11.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ    30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ      
30.ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ         7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ                
Προπονητές:
Μ. Ζιώγας                   Β. Ντόβενταν             
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου