ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σήκωσε το 7ο Γυμνάσιο Βόλου

το-σήκωσε-το-7ο-γυμνάσιο-βόλου-435604

Το 7ο Γυμνάσιο Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του πρωταθλήματος γυμνασίων στην Μαγνησία, μιας και επικράτησε χθες του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας με σκορ 4-2. Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Μητροπόλεως Δημητριάδος παρουσία αρκετών θεατών, που από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό ενίσχυαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Για τη νικήτρια ομάδα του 7ου γυμνασίου πρωταγωνιστές ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχα Παπάζογλου και Πάντζιος, οι οποίοι και σημείωσαν από δύο τέρματα χαρίζοντας έτσι το τρόπαιο στην ομάδα του σχολείου τους στην οποία προπονητής είναι ο Κώστας Κούτσικας.

Το 3ο Λύκειο, αν και προηγήθηκε με 1-0 με τον Ράπτη στο 6’, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, με τους νικητές να ισοφαρίζουν και να κάνουν το 1-2 στην συνέχεια με σκόρερ τους Πάντζιο και Παπάζογλου στο 12ο και 17ο λεπτό αντίστοιχα.

Το 3ο Γυμνάσιο ισοφάρισε σε 2-2 με τον Βογιατζή αλλά από εκεί και πέρα το 7ο σημείωσε ακόμη δύο τέρματα, φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου. Συγκεκριμένα το 2-3 έγινε στο 42ο λεπτό και πάλι με τον Πάντζιο, ενώ το 2-4 έγινε με τον Παπάζογλου ένα λεπτό μετά.

Όσον αφορά στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης στηρίχθηκε στους: Λουκά, Αγγελή, Πορλωτζή, Ράπτη, Τριανταφύλλου, Νταρμπινιάν, Μαρούφ, Κοτινόπουλο, Θεοδωρίδη, Βητσόπουλο, Κουτούπη, Ντάντο, Βογιατζή, Πατσαρίκα, Ζαραμπούκα και Αθανασίου.

Από την άλλη για την ομάδα του 7ου Γυμνασίου ο κ. Κούτσικας είχε στη διάθεσή του τους: Τσιμπογιάννη, Αναστασίου, Κουτίκλια, Κουμιώτη, Θώμο, Ζαχαρή, Πάντζιο, Παπάζογλου, Δουλκιαρόγλου, Τσιαμπάζη, Σερέτη, Τσιονάρα, Σκούρα, Συνάζο, Καλαντζή και Σπυριδάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο προπονητής της ομάδας Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Σταματίου με βοηθούς τους Δημήτρη Φραγγούλη (προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης) και Θανάση Τζαφλέρη.

Από την μεριά τους οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν του 7ου Γυμνασίου Βόλου αφιέρωσαν τη χθεσινή τους επιτυχία στην μνήμη του καθηγητή Φίλιππου Πέτση που έφυγε πρόσφατα.

Για να φθάσει μέχρι τον τελικό η ομάδα του 7ου Γυμνασίου απέκλεισε στα ημιτελικά το Γυμνάσιο της Αγριάς στα πέναλτι με 5-4, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 2-2, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε με 4-3 του 6ου Γυμνασίου. Στο πρώτο παιχνίδι της απέκλεισε επίσης στα πέναλτι το 10ο Γυμνάσιο Βόλου με 6-5 στα πέναλτι (2-2κ.α.). Το 3ο Γυμνάσιο απέκλεισε το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας με 4-1 στα ημιτελικά, ενώ στα πρώτα δύο παιχνίδια είχε συνθλίψει με 9-0 το 8Ο Γυμνάσιο Βόλου και στα προημιτελικά απέκλεισε το 5ο με 3-0.

*Δυσάρεστο ήταν το γεγονός πως 400 περίπου μαθητές αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν όρθιοι τον αγώνα για δύο περίπου ώρες και οι αρμόδιοι δεν όρισαν ως έδρα του τελικού κάποιο γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου